fbpx

X/O SLIM
sokovi

Niste zadovoljni rezultatima kratkoročnih dijeta, nakon kojih Vam se izgubljeni kilogrami vrate?

Uz naš X/O Slim program trajne metode redukcije telesne težine, kilogrami će ostati prošlost, a Vaš imuni sistem će biti višestruko ojačan.

X/O SLIM
sokovi

Niste zadovoljni rezultatima kratkoročnih dijeta, nakon kojih Vam se izgubljeni kilogrami vrate?

Uz naš X/O Slim program trajne metode redukcije telesne težine, kilogrami će ostati prošlost, a Vaš imuni sistem će biti višestruko ojačan.

O proizvodu

X/O Slim program ukupno sadrži 1000 kcal i 70% hrane organskog porekla po danu.

X/O Slim program se bazira na promeni načina života i na zdravoj i trajnoj metodi redukcije telesne težine. Od programa, prvenstveno, možete očekivati redukciju telesne težine 6-8kg kod žena i 8-10kg kod muškaraca na mesečnom nivou.

X/O Slim sokovi su delimično organskog porekla, za šta posedujemo odgovarajući sertifikat. Sokovi su niske kalorijske vrednosti, ali dovoljno hranljivi da period koji provodite na sokovima prođe u najboljem mogućem redu. Dolaze u ambalaži od 450 ml, označeni rednim brojevima od 1-5, sa upustvom za korišćenje. 

Na dnevnom nivou, sastavljeni su od preko 34 komponenti uglavnom povrća, uz primese citrusa i domaćeg voća. Svaki sok sadrži minimum 3 vrste čaja. Način na koji nastaju sokovi je kombinacija više tehnika. Hladno ceđenje, blendiranje na sporim obrtajima, ali i presovanje neophodnih namirnica, kao što su cvekla, bundeva i šargarepa. 

X/O Slim program je nastao kao ideja nakon dugogošnjeg iskustva iz oblasti sporta, fitnesa i nutricionizma. Za Vas smo napravili, idealno rešenje za redukciju telesne težine.

Kako program funkcioniše

 1. Zakazujete konsultacije sa stručnim licem Fitt Pro Team-a (doktor sportske medicine, nutricionista, trener ili neko od ovlašćenih lica). Uzimamo sledeće parametre: visina, težina, godine, procenat subkutanealne masti, visceralne masti, procenat muskulature i telesne vode, bazalni i aktivni metabolizam, i METABOLIČKE GODINE.
 2. Na osnovu dobijenih parametara, nutricionistički tim Fitt Pro Team-a izrađuje program ishrane.
 3. Prva nedelja: PONEDELJAK – UTORAK – SREDA konzumirate X/O Detoks sokove, 5 sokova dnevno u tačno propisano vreme.
 4. Kada završite sa programom detoksikacije organizma, ČETVRTAK – PETAK – SUBOTA – NEDELJA hranite se po već utvrđenom planu ishrane ili možete nastaviti program uzimajući naš Bye Bye Weight režim ishrane. 
 5. Subota je dan kada dolazite na kontrolno merenje, gde utvrđujemo napredak i pravimo dalji plan za redukciju Vaše telesne težine.
 6. Druga nedelja: u zavisnosti od napretka možete očekivati X/O SLIM sokove, koji poseduju 1000 kcal u jednom danu, isto toliko manje u odnosu na X/O DETOX sokove.
 7. Iz dosadašnjeg iskustva program daje sledeće rezultate : Prva nedelja: 3-3,5kg manje kod muškaraca, 2-2,5 kg kod žena. Druga nedelja: 2kg manje kod muškaraca, 1,5kg kod žena. Treća i četvrta nedelja: 2kg manje kod mušaraca i 1kg manje kod žena.
 8. U slučaju da niste ispunili dogovoreni plan i program u prvoj nedelji, program se prekida.

Benefiti tokom programa

 • Smanjenje i gubitak umora
 • Povećanje energije
 • Gubitak viscelarnih masti
 • Bolji, lakši i dublji san
 • Poboljšanje metabolizma
 • Jačanje imunog sistema
 • Oslobađanje toksina
 • Normalizacija probave
 • Smanjenje osećaja nadutosti
 • Poboljšanje mentalnog stanja

Pravila za vreme
trajanja programa

Tokom programa X/O SLIM, iz dosadašnjeg iskustva sa korisnicima, predviđeno je da tokom 28 dana, koliko traje program, dođe do gubitka telesne težine od 8 do 12 kg. Program je jedino efikasan ukoliko se pridržavate saveta koji su Vam prepisani. Da biste skinuli 1kg viška, potrebno je da budete u deficitu, u proseku, 7500 kalorija – računica je jasna. 

Naš program upravo funkcioniše po sistemu manjeg unosa kalorija od uobičajnog, na koje je Vaš organizam trenutno adaptiran.

ZADOVOLJNI KORISNICI

 • Okrenuti novi list, krenuti ispočetka, promeniti loše navike, ponovo voleti sebe… Biti ponosan na ono što si i na ono što želiš postati… Biti najbolja verzija sebe… Imati tim, tim koji veruje u tebe… @fitt_pro_team je moj tim! Hvala vam što verujete u mene! <3

  Nataša Bekvalac
 • Zaista mi je neverovatno da sam za mesec dana na Detox programu skinuo 10kg… Mislio sam da će biti mnogo teže i da je nemoguće izdržati ceo dan samo piti sokove i ne jesti ništa. Pored sokova sam od Aleksandra Vasića dobio i detaljan plan ishrane za dane kada se sokovi ne piju koji mi je mnogo pomogao. Uvek je bio dostupan da mi reši bilo koje pitanje ili nedoumicu. Stvarno sve pohvale za ceo Fitt Pro Team!!

  Dušan Tašin
 • Vozači koji donose hranu nasmejani i tačni. Svaki obrok mi je stigao pre vremena za užinu. I na kraju, jer ne znam kojim bih redom ispala sve ovo, hrana koja je potpuno fenomenalna! Svaki, ali baš svaki obroj je ukusan, začinjen po mom ukusu 😊 Nekoliko puta sam dobila jela koja su još uvek topla, a moj rezultat prve nedelje – 2kg manje!! Veliki pozdrav i podrška kompletnom Fittpro timu!

  Emina Udovičić
 • Bio je mart, 2016. godine kada sam postao član Fitt Pro porodice. Naporna snimanja, treninzi, učestala putovanja su dovela do toga da sam morao svoj imuni sistem da ojačam.. X/O detoks u tom trenutku dolazi kao spas, a nakon toga sam sa celim timom radio na mnogim projektima. Sve pohvale

  Miloš Timotijević
 • Pogledala sam vaš program i hranu koju nudite.. Svaka čast! Najzad nešto normalno i konkretno.. Ne prodajete fore i fazone kao pojedini… Želim vam puno uspeha u daljem radu! 👌💪

  Antonijević Ceca
 • 25kg manje, 18 cm u obimu, 5 rupa na kaisu… Nista od toga ne bi bilo moguće bez Vas! ❤️🍏 VELIKO HVALA! I idemo dalje do konačnog cilja ⏳💪

  Milica Milić
 • Hvala celom timu što mi održava figuru izmedju mojih nezdravih kasnih obroka ❤️❤️❤️

  Dr.Kristina Davidović
 • Mogu vam reci da je Fittpro Team sjajan! I što se tiče isporuke i sto se tiče kvaliteta 👏👏👏

  Diana Morić
 • Ambalaza izgleda sjajno a sto je jos bitnije bice sigurnija i laksa za nosenje! Bravo, samo tako nastavite! 😘

  Dijana Ranković
 • Veliko mi je zadovoljstvo. Kad radis nesto dobro i u to verujes 100%, uspeh je zagarantovan 🥇😊

  Maja Dimitrijević