X/O Slim sokovi

Niste zadovoljni rezultatima kratkoročnih dijeta, nakon kojih Vam se izgubljeni kilogrami vrate?

Uz naš X/O Slim program trajne metode redukcije telesne težine, kilogrami će ostati prošlost, a Vaš imuni sistem će biti višestruko ojačan.

slim sokovi compressor.png

O X/O Slim sokovima

X/O Slim program ukupno sadrži 1000 kcal i 70% hrane organskog porekla po danu.

X/O Slim program se bazira na promeni načina života i na zdravoj i trajnoj metodi redukcije telesne težine. Od programa, prvenstveno, možete očekivati redukciju telesne težine 6-8kg kod žena i 8-10kg kod muškaraca na mesečnom nivou.

X/O Slim sokovi su delimično organskog porekla, za šta posedujemo odgovarajući sertifikat. Sokovi su niske kalorijske vrednosti, ali dovoljno hranljivi da period koji provodite na sokovima prođe u najboljem mogućem redu. Dolaze u ambalaži od 450 ml, označeni rednim brojevima od 1-5, sa upustvom za korišćenje. 

Na dnevnom nivou, sastavljeni su od preko 34 komponenti uglavnom povrća, uz primese citrusa i domaćeg voća. Svaki sok sadrži minimum 3 vrste čaja. Način na koji nastaju sokovi je kombinacija više tehnika. Hladno ceđenje, blendiranje na sporim obrtajima, ali i presovanje neophodnih namirnica, kao što su cvekla, bundeva i šargarepa. 

X/O Slim program je nastao kao ideja nakon dugogošnjeg iskustva iz oblasti sporta, fitnesa i nutricionizma. Za Vas smo napravili, idealno rešenje za redukciju telesne težine.

slim sokovi compressor.png

2 DANA SLIM

35€ / 4200 RSD

slim sokovi compressor.png

3 DANA SLIM

50€ / 5900 RSD

slim sokovi compressor.png

4 DANA SLIM

65€ / 7700 RSD

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Zakazujete konsultacije sa stručnim licem Fitt Pro Team-a (doktor sportske medicine, nutricionista, trener ili neko od ovlašćenih lica). Uzimamo sledeće parametre: visina, težina, godine, procenat subkutanealne masti, visceralne masti, procenat muskulature i telesne vode, bazalni i aktivni metabolizam, i METABOLIČKE GODINE.

Na osnovu dobijenih parametara, nutricionistički tim Fitt Pro Team-a izrađuje program ishrane.

Prva nedelja: PONEDELJAK – UTORAK – SREDA konzumirate X/O Detoks sokove, 5 sokova dnevno u tačno propisano vreme.

Kada završite sa programom detoksikacije organizma, ČETVRTAK – PETAK – SUBOTA – NEDELJA hranite se po već utvrđenom planu ishrane ili možete nastaviti program uzimajući naš Bye Bye Weight režim ishrane. 

Subota je dan kada dolazite na kontrolno merenje, gde utvrđujemo napredak i pravimo dalji plan za redukciju Vaše telesne težine.

Druga nedelja: u zavisnosti od napretka možete očekivati X/O SLIM sokove, koji poseduju 1000 kcal u jednom danu, isto toliko manje u odnosu na X/O DETOX sokove.

Iz dosadašnjeg iskustva program daje sledeće rezultate : Prva nedelja: 3-3,5kg manje kod muškaraca, 2-2,5 kg kod žena. Druga nedelja: 2kg manje kod muškaraca, 1,5kg kod žena. Treća i četvrta nedelja: 2kg manje kod mušaraca i 1kg manje kod žena.

U slučaju da niste ispunili dogovoreni plan i program u prvoj nedelji, program se prekida.

BENEFITI TOKOM PROGRAMA

Šta korisnici kažu o nama

PRAVILA ZA VREME TRAJANJA PROGRAMA

Tokom programa X/O SLIM, iz dosadašnjeg iskustva sa korisnicima, predviđeno je da tokom 28 dana, koliko traje program, dođe do gubitka telesne težine od 8 do 12 kg. Program je jedino efikasan ukoliko se pridržavate saveta koji su Vam prepisani. Da biste skinuli 1kg viška, potrebno je da budete u deficitu, u proseku, 7500 kalorija – računica je jasna. 

Naš program upravo funkcioniše po sistemu manjeg unosa kalorija od uobičajnog, na koje je Vaš organizam trenutno adaptiran.