ByeBye Weight

ByeBye Weight

2.005 рсд51.900 рсд

SKU: 2000

Bye Bye Weight je posebno iskreiran režim ishrane, namenjen osobama koje žele da na najbolji mogući način regulišu svoju telesnu masu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje.

Fitt Pro Team Vam priprema DANAS ZA DANAS paket od pet obroka (doručak, ručak, večera i dve užine) i dostavlja na željenu adresu. Hrana je niske kalorijske vrednosti, raznovrsna i obogaćena nezasićenim mastima, vlaknima, mineralima i vitaminima. U proseku, na dnevnom nivou, program za žene sadrži 1200kcal, dok program za muškarce sadrži 1500kcal.

FPT režimi ishrane kombinuju mediteransku, makrobiotičku, hrono i domaću kuhinju od namirnica za čiji sastav garantujemo kvalitet i svežinu, pogodnu čak i za osobe koje, pored gojaznosti, imaju problema sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom, hipertenzijom i sličnim kardiovaskularnim oboljenjima.

Ovo je primer* jednog nedeljnog menija. Hrana se menja iz nedelje u nedelju, obezbeđujući raznovrsnost i kvalitet.

Naša kuhinja koristi različite, moderne načine termičke obrade hrane. Uključujući pečenje, barenje, kuvanje. Naš jelovnik je sastavljen tako da obezbeđuje sve ono što je neophodno za Vaš organizam. Hrana vam zasigurno neće dosaditi!

Program ishrane koji pripremamo je namenjen osobama koje žele da promene svoj stil života i da na najbolji mogući način regulišu telesnu masu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja. Mediteranska, hrono i makrobiotička kuhinja su sastavni deo našeg menija.

ByeBye Weight program nije dijeta. To je program koji je savršeno izbalansiran uz blage restrikcije ugljenih hidrata i masti, i pojačanim sastavom proteina, kako bi Vam obezbedio u jednom danu niz nutritivnih vrednosti za 1200, odnosno 1500kcal.

 

Složene masti su jedan od osnovnih hranljivih sastojaka hrane, makronutrijenata, doprinose oporavku našeg tela i snažnom imunitetu. Imaju gradivnu ulogu u radu ćelijske membrane, odličan su izvor energije i neophodne su za hormonski balans. Iz tog razloga, zasićene masti ne treba izbegavati.

Postoje prosti i složeni ugljeni hidrati. Naš program ishrane sadrži 25% složenih ugljenih hidrata, što je u samom procesu redukcije neophodno, budući da dijete bez ugljenih hidrata kratkoročno daju rezultate i ostavljaju posledice na zdravstveno stanje.

Proteini su gradivni elementi neophodni za rast i regeneraciju svih živih ćelija. Sadrže esencijalne i neesencijalne amino kiseline. I dok neesencijalne amino kiseline telo proizvodi samostalno, esencijalne se unose hranom. Regulišu nivo šećera u krvi, odlični su za izgradnju mišićne i koštane mase, usporavaju starenje i produžuju životni vek, ali i smanjuju rizik od srčanih oboljenja. I upravo iz tog razloga čine 50% našeg restriktivnog programa.