fbpx

Rezultati

Sve što radimo – radimo zbog Vas i Vaših rezultata, svrha postojanja Fitt Pro Team centra za redukciju telesne težine je upravo zadovoljan i zdrav korisnik. U godinama iza nas, uspeli smo da ostvarimo najviše rezultata iz oblasti redukcije telesne mase kontinuiranim i temeljnim radom, ali i usavršavanjem pripreme izbalansiranih obroka i sokova. Kroz naš program prošlo je preko 2500 korisnika, koji su uspeli da poboljšaju celokupno zdravstveno stanje. Hvala Vam na poverenju!

Naš cilj je da ostvarite željene rezultete, da regulišete Vašu telesnu težinu, ali i mi imamo jedan uslov, a to je da to uradimo zajedno, na u potpunosti zdrav način.

Skinula 25kg za 3 meseca!

25kg manje, 18 cm u obimu, 5 rupa na kaisu… Nista od toga ne bi bilo moguće bez Vas! ❤️🍏 VELIKO HVALA! I idemo dalje do konačnog cilja ⏳💪

Milica Milić

Skinula 75kg za 6 meseci!

Ne mogu da zamislim život sa 75 kg viška… bilo je trenutaka kada sam želela da odustanem, kada sam bila presrećna zbog dobrog napredovanja, kao i suza zbog trenutaka moje slabosti. Najvažnije je da sam uz Fitt Pro team konsčno došla do cilja!

Dragana Boričić

+5kg mišićne mase

Bio je mart, 2016. godine kada sam postao član Fitt Pro porodice. Naporna snimanja, treninzi, učestala putovanja su dovela do toga da sam morao svoj imuni sistem da ojačam.. X/O detoks u tom trenutku dolazi kao spas, a nakon toga sam sa celim timom radio na mnogim projektima. Sve pohvale

Miloš Timotijević
Glumac

10kg manje za mesec dana

Zaista mi je neverovatno da sam za mesec dana na Detox programu skinuo 10kg… Mislio sam da će biti mnogo teže i da je nemoguće izdržati ceo dan samo piti sokove i ne jesti ništa. Pored sokova sam od Aleksandra Vasića dobio i detaljan plan ishrane za dane kada se sokovi ne piju koji mi je mnogo pomogao. Uvek je bio dostupan da mi reši bilo koje pitanje ili nedoumicu. Stvarno sve pohvale za ceo Fitt Pro Team!!

Dušan Tašin

Skinuo 10kg za mesec dana

Vozači koji donose hranu nasmejani i tačni. Svaki obrok mi je stigao pre vremena za užinu. I na kraju, jer ne znam kojim bih redom ispala sve ovo, hrana koja je potpuno fenomenalna! Svaki, ali baš svaki obroj je ukusan, začinjen po mom ukusu 😊 Nekoliko puta sam dobila jela koja su još uvek topla, a moj rezultat prve nedelje – 2kg manje!! Veliki pozdrav i podrška kompletnom Fittpro timu!

Nikola Bratić

Hvala na poverenju! Dozvolite da Vas pokrenemo.

Zakažite konsultacije

Pridružite se ostalima koji su nam ukazali poverenje i dozvolite našem stručnom timu da da svoj doprinos u stvaranju Vašeg novog i zdravijeg početka.
Konsultacije su petkom od 8 do 16h, i subotom od 8 do 14h. Neophodno je zakazati 5 dana ranije zbog popunjenih kapaciteta.