Detox Sokovi

Detox Sokovi

4.200 рсд7.700 рсд

SKU: 3000

X/O Detox je pravo rešenje za Vas! Preko 2000 zadovoljnih korisnika je pomoću našeg programa detoksikacije uspelo da poboljša celokupno zdravstveno stanjePoručite svoj paket X/O Detox sokova još danas i postanite deo naše velike i zdrave Fitt Pro Team porodice.

X/O Detox program ukupno sadrži 1250 kcal i 70% hrane organskog porekla po danu.

X/O Detox sokovi su delimično organskog porekla, za šta posedujemo odgovarajući sertifikat. Iako su niske kalorijske vrednosti, X/O Detox sokovi su napravljeni tako da su dovoljno hranljivi da period koji provedete na sokovima prođe u najboljem mogućem redu. Dolaze u ambalaži od 450 ml, označeni rednim brojevima od 1-5, sa upustvom za korišćenje.

Smanjenje apetita, povećanje energije, kao i ubrzanje metabolizma i jačanje imuniteta su samo neki od benefita koje Vam pruža naš program detoksikacije X/O sokovima.

Tokom programa, cilj je da Vas odvojimo od loših životnih navika, pokažemo put ka promeni načina života, kako biste kvalitet svog života podigli na višu lestvicu.

Sokovi se proizvode svake nedelje nedeljom, kada je i dostava na teritoriji Beograda i Novog Sada u vremenskom periodu od 18-22h.

X/O sokovi nisu termički obrađeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima.

Sokovi dolaze u zapremini od 450 ml, i sastavljeni su od preko 12 komponenti voća, povrća, začina i čajeva po bočici. Priprema sokova traje više od 12 sati i zasniva se na hladnom ceđenju, vakuum presiranju i blendiranju na sporim obrtajima. Takvom proizvodnjom čuvamo sve nutrijente i enzime.

X/O svaku namirnicu, od ukupno 42 obrađuje na sebi svojstven i najbolji način, dok je cold press tehnologija kod nas zastupljena samo kod 6 namirnica, uglavnom citrusnog porekla. 

Naši sokovi su nutricionistički, hrane Vas, i ne lišavaju ničega.