fbpx

ByeBye Weight

Bye Bye Weight je posebno iskreiran režim ishrane, namenjen osobama koje žele da najbolji mogući način regulišu svoju telesnu masu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje. 

Fitt Pro Team Vam priprema DANAS ZA DANAS paket od pet obroka (doručak, ručak, večera i dve užine) i dostavlja na željenu adresu. Hrana je niske kalorijske vrednosti, raznovrsna i obogaćena nezasićenim mastima, vlaknima, mineralima i vitaminima. U proseku, na dnevnom nivou, program za žene sadrži 1200kcal, dok program za muškarce sadrži 1500kcal.

Uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

ByeBye Weight

Bye Bye Weight je posebno iskreiran režim ishrane, namenjen osobama koje žele da najbolji mogući način regulišu svoju telesnu masu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje. 

Fitt Pro Team Vam priprema DANAS ZA DANAS paket od pet obroka (doručak, ručak, večera i dve užine) i dostavlja na željenu adresu. Hrana je niske kalorijske vrednosti, raznovrsna i obogaćena nezasićenim mastima, vlaknima, mineralima i vitaminima. U proseku, na dnevnom nivou, program za žene sadrži 1200kcal, dok program za muškarce sadrži 1500kcal.

Uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

Primer nedeljnog menija

Fitt Pro Team režimi ishrane kombinuju mediteransku, makrobiotičku, hrono i domaću kuhinju od namirnica za čiji sastav garantujemo kvalitet i svežinu, pogodnu čak i za osobe koje, pored gojaznosti, imaju problema sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom, hipertenzijom i sličnim kardiovaskularnim oboljenjima. 

Ovo je primer* jednog nedeljnog menija. Hrana se menja iz nedelje u nedelju, obezbeđujući raznovrsnost i kvalitet.

Precizno određen broj kalorija u zavisnosti od programa koji izaberete. Unapred znate šta, kada i koliko želite da jedete, a da ne razmišljate o kalorijama, sve uz uštedu vremena.

Cena:

Kako program funkcioniše?

1.Program

Program je prvenstveno namenjen osobama koje žele da promene stil života,i na najbolji mogući način regulišu svoju telesnu težinu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja.

Program ishrane je zasnovan na unosu više od 130 gr proteina u jednom danu. Dakle, nije reč o proteinskim dijetama, već o režimu ishrane gde prednjače proteini životinjskog i biljnog porekla. Hrana koju kozumirate, pored proteina sadrži i nezasićene masti, vlakna, minerale i vitamine u velikom broju, kao i složene ugljene hidrate.

2.KUHINJA

Koristimo samo sveže, visokokvalitetne ekološke namirnice u jelima. Bez veštačkih zasladjivača, bez aditiva. Black angus junetina, sveža morska riba (brancin, orada, tuna), piletina, ćuretina, kao i organsko povrće, dovoljno govore o kvalitetu namirnica koje koristimo za pripremu Vaših obroka.

Ovo je jedan, i jedini način kojim se može garantovati redukcija telesne težine, bez narušavanja Vašeg zdravstvenog stanja, uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

3.Konsultacije

Kada je konkretno program za redukciju telesne težine u pitanju, Fitt Pro Team organizuje konsultacije na kojima utvrđujemo stanje organizma i telesnu kompoziciju, na osnovu čega određujemo program.

KONSULTACIJE NISU OBAVEZNE kako biste počeli sa programom. Dovoljno je da pozovete naš call centar za podršku i motivaciju koji radi od 8:00 do 20:00.

Za sve naše korisnike koji uzimaju MESEČNI paket, u saradnji sa EUROMEDIK-om obezbedili smo 50% popousta na sve preglede koji su Vam potrebni.

4.Dostava

Vaš željeni paket poručujete dan ranije, u vremenskom periodu od 8 do 19h. Hrana koju spremamo za Vas se sprema danas za danas i nakon završene pripreme, sveže obroke Vam dostavljamo u vremenskom periodu od 10 do 13h u specijalnoj ambalaži na željenoj lokaciji.

Što se konzumiranja hrane tiče, prvi obrok po dostavi je užina br.1 zatim, ručak, užina br.2 i večera. Doručak koji ste dobili u paketu, konzumirate sutradan.

Sveže pripremljeni obroci od visokokvalitetnih proizvoda dostavljeni na Vaš prag.

Naša kuhinja koristi različite, moderne načine termičke obrade hrane. Uključujući pečenje, barenje, kuvanje. Naš jelovnik je sastavljen tako da obezbeđuje sve ono što je neophodno za Vaš organizam. Hrana vam zasigurno neće dosaditi!

Program ishrane koji pripremamo je namenjen osobama koje žele da promene svoj stil života i da na najbolji mogući način regulišu telesnu masu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja. Mediteranska, hrono i makrobiotička kuhinja su sastavni deo našeg menija.

ByeBye Weight program nije dijeta. To je program koji je savršeno izbalansiran uz blage restrikcije ugljenih hidrata i masti, i pojačanim sastavom proteina, kako bi Vam obezbedio u jednom danu niz nutritivnih vrednosti za 1200, odnosno 1500kcal.

Složene masti su jedan od osnovnih hranljivih sastojaka hrane, makronutrijenata, doprinose oporavku našeg tela i snažnom imunitetu. Imaju gradivnu ulogu u radu ćelijske membrane, odličan su izvor energije i neophodne su za hormonski balans. Iz tog razloga, zasićene masti ne treba izbegavati. 

Postoje prosti i složeni ugljeni hidrati. Naš program ishrane sadrži 25% složenih ugljenih hidrata, što je u samom procesu redukcije neophodno, budući da dijete bez ugljenih hidrata kratkoročno daju rezultate i ostavljaju posledice na zdravstveno stanje. 

Proteini su gradivni elementi neophodni za rast i regeneraciju svih živih ćelija. Sadrže esencijalne i neesencijalne amino kiseline. I dok neesencijalne amino kiseline telo proizvodi samostalno, esencijalne se unose hranom. Regulišu nivo šećera u krvi, odlični su za izgradnju mišićne i koštane mase, usporavaju starenje i produžuju životni vek, ali i smanjuju rizik od srčanih oboljenja. I upravo iz tog razloga čine 50% našeg restriktivnog programa. 

50% POPUSTA NA PREGLEDE

Fitt Pro Team i Euromedik svim korisnicima mesečnih paketa Hello Balance ili Bye Bye Weight daju 50% popusta na kompletnu krvnu sliku.

Nedeljni meni je sastavljen
u saradnji sa

Stevan Jovanović

dr Dijetičar nutricionista

Mirjana Andrić

dr Sportske medicine

Aleksandar Vasić

Personalni trener i sportski radnik

Nikola Jelkić

Kuvar specijalista

ZADOVOLJNI korisnici

 • Okrenuti novi list, krenuti ispočetka, promeniti loše navike, ponovo voleti sebe… Biti ponosan na ono što si i na ono što želiš postati… Biti najbolja verzija sebe… Imati tim, tim koji veruje u tebe… @fitt_pro_team je moj tim! Hvala vam što verujete u mene! <3

  Nataša Bekvalac
 • Zaista mi je neverovatno da sam za mesec dana na Detox programu skinuo 10kg… Mislio sam da će biti mnogo teže i da je nemoguće izdržati ceo dan samo piti sokove i ne jesti ništa. Pored sokova sam od Aleksandra Vasića dobio i detaljan plan ishrane za dane kada se sokovi ne piju koji mi je mnogo pomogao. Uvek je bio dostupan da mi reši bilo koje pitanje ili nedoumicu. Stvarno sve pohvale za ceo Fitt Pro Team!!

  Dušan Tašin
 • Vozači koji donose hranu nasmejani i tačni. Svaki obrok mi je stigao pre vremena za užinu. I na kraju, jer ne znam kojim bih redom ispala sve ovo, hrana koja je potpuno fenomenalna! Svaki, ali baš svaki obroj je ukusan, začinjen po mom ukusu 😊 Nekoliko puta sam dobila jela koja su još uvek topla, a moj rezultat prve nedelje – 2kg manje!! Veliki pozdrav i podrška kompletnom Fittpro timu!

  Emina Udovičić
 • Bio je mart, 2016. godine kada sam postao član Fitt Pro porodice. Naporna snimanja, treninzi, učestala putovanja su dovela do toga da sam morao svoj imuni sistem da ojačam.. X/O detoks u tom trenutku dolazi kao spas, a nakon toga sam sa celim timom radio na mnogim projektima. Sve pohvale

  Miloš Timotijević
 • Pogledala sam vaš program i hranu koju nudite.. Svaka čast! Najzad nešto normalno i konkretno.. Ne prodajete fore i fazone kao pojedini… Želim vam puno uspeha u daljem radu! 👌💪

  Antonijević Ceca
 • 25kg manje, 18 cm u obimu, 5 rupa na kaisu… Nista od toga ne bi bilo moguće bez Vas! ❤️🍏 VELIKO HVALA! I idemo dalje do konačnog cilja ⏳💪

  Milica Milić
 • Hvala celom timu što mi održava figuru izmedju mojih nezdravih kasnih obroka ❤️❤️❤️

  Dr.Kristina Davidović
 • Mogu vam reci da je Fittpro Team sjajan! I što se tiče isporuke i sto se tiče kvaliteta 👏👏👏

  Diana Morić
 • Ambalaza izgleda sjajno a sto je jos bitnije bice sigurnija i laksa za nosenje! Bravo, samo tako nastavite! 😘

  Dijana Ranković
 • Veliko mi je zadovoljstvo. Kad radis nesto dobro i u to verujes 100%, uspeh je zagarantovan 🥇😊

  Maja Dimitrijević