Bye Bye Weight

Rešite se viška kilograma na zdrav način

Bye Bye Weight je posebno iskreiran režim ishrane, namenjen osobama koje žele da najbolji mogući način regulišu svoju telesnu masu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje. 

Fitt Pro Team Vam priprema DANAS ZA DANAS paket od pet obroka (doručak, ručak, večera i dve užine) i dostavlja na željenu adresu. Hrana je niske kalorijske vrednosti, raznovrsna i obogaćena nezasićenim mastima, vlaknima, mineralima i vitaminima. U proseku, na dnevnom nivou, program za žene sadrži 1250kcal, dok program za muškarce sadrži 1550kcal.

Uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

byebyeweight111 compressor 1024x990.png 3

PRIMER NEDELJNOG MENIJA

Fitt Pro Team režimi ishrane kombinuju mediteransku, makrobiotičku, hrono i domaću kuhinju od namirnica za čiji sastav garantujemo kvalitet i svežinu, pogodnu čak i za osobe koje, pored gojaznosti, imaju problema sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom, hipertenzijom i sličnim kardiovaskularnim oboljenjima. 

Ovo je primer jednog nedeljnog menija. Hrana se menja iz nedelje u nedelju, obezbeđujući raznovrsnost i kvalitet.

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

1. PROGRAM

Program je prvenstveno namenjen osobama koje žele da promene stil života,i na najbolji mogući način regulišu svoju telesnu težinu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja.

Program ishrane je zasnovan na unosu više od 130 gr proteina u jednom danu. Dakle, nije reč o proteinskim dijetama, već o režimu ishrane gde prednjače proteini životinjskog i biljnog porekla. Hrana koju kozumirate, pored proteina sadrži i nezasićene masti, vlakna, minerale i vitamine u velikom broju, kao i složene ugljene hidrate.

2.KUHINJA

Koristimo samo sveže, visokokvalitetne ekološke namirnice u jelima. Bez veštačkih zasladjivača, bez aditiva. Black angus junetina, sveža morska riba (brancin, orada, tuna), piletina, ćuretina, kao i organsko povrće, dovoljno govore o kvalitetu namirnica koje koristimo za pripremu Vaših obroka.

Ovo je jedan, i jedini način kojim se može garantovati redukcija telesne težine, bez narušavanja Vašeg zdravstvenog stanja, uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

3.KONSULTACIJE

Kada je konkretno program za redukciju telesne težine u pitanju, Fitt Pro Team organizuje konsultacije na kojima utvrđujemo stanje organizma i telesnu kompoziciju, na osnovu čega određujemo program.

KONSULTACIJE NISU OBAVEZNE kako biste počeli sa programom. Dovoljno je da pozovete naš call centar za podršku i motivaciju koji radi od 8:00 do 20:00.

4.DOSTAVA

Vaš željeni paket poručujete dan ranije, u vremenskom periodu od 8 do 19h. Hrana koju spremamo za Vas se sprema danas za danas i nakon završene pripreme, sveže obroke Vam dostavljamo u vremenskom periodu od 10 do 13h u specijalnoj ambalaži na željenoj lokaciji.

Što se konzumiranja hrane tiče, prvi obrok po dostavi je užina br.1 zatim, ručak, užina br.2 i večera. Doručak koji ste dobili u paketu, konzumirate sutradan.

Sveže pripremljeni obroci od visokokvalitetnih proizvoda dostavljeni na Vaš prag.

Naša kuhinja koristi različite, moderne načine termičke obrade hrane. Uključujući pečenje, barenje, kuvanje. Naš jelovnik je sastavljen tako da obezbeđuje sve ono što je neophodno za Vaš organizam. Hrana vam zasigurno neće dosaditi!

Program ishrane koji pripremamo je namenjen osobama koje žele da promene svoj stil života i da na najbolji mogući način regulišu telesnu masu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja. Mediteranska, hrono i makrobiotička kuhinja su sastavni deo našeg menija.

ByeBye Weight program nije dijeta. To je program koji je savršeno izbalansiran uz blage restrikcije ugljenih hidrata i masti, i pojačanim sastavom proteina, kako bi Vam obezbedio u jednom danu niz nutritivnih vrednosti za 1200, odnosno 1500kcal.

bye graph compressor.png 1

Složene masti su jedan od osnovnih hranljivih sastojaka hrane, makronutrijenata, doprinose oporavku našeg tela i snažnom imunitetu. Imaju gradivnu ulogu u radu ćelijske membrane, odličan su izvor energije i neophodne su za hormonski balans. Iz tog razloga, zasićene masti ne treba izbegavati. 

Postoje prosti i složeni ugljeni hidrati. Naš program ishrane sadrži 25% složenih ugljenih hidrata, što je u samom procesu redukcije neophodno, budući da dijete bez ugljenih hidrata kratkoročno daju rezultate i ostavljaju posledice na zdravstveno stanje. 

Proteini su gradivni elementi neophodni za rast i regeneraciju svih živih ćelija. Sadrže esencijalne i neesencijalne amino kiseline. I dok neesencijalne amino kiseline telo proizvodi samostalno, esencijalne se unose hranom. Regulišu nivo šećera u krvi, odlični su za izgradnju mišićne i koštane mase, usporavaju starenje i produžuju životni vek, ali i smanjuju rizik od srčanih oboljenja. I upravo iz tog razloga čine 50% našeg restriktivnog programa. 

Šta korisnici kažu o nama