Hello Balance

Hello Balance

2.005 рсд51.900 рсд

SKU: 1000

Hello Balance režim ishrane je najdelotvorniji program za očuvanje Vašeg zdravstvenog stanja i balansa. Vodeći se principom “Hrana je lek”, kreirali smo ovaj režim ishrane tako da se izbegne bilo koji vid restrikcije, već da Vam obezbedino raznovrsnu i ukusnu hranu svakog dana.

Fitt Pro Team Vam priprema DANAS ZA DANAS paket od pet obroka (doručak, ručak, večera i dve užine) i dostavlja na željenu adresu. Hrana je raznovrsna i obogaćena nezasićenim mastima, vlaknima, mineralima i vitaminima. U proseku, na dnevnom nivou, program za žene sadrži 1500kcal, dok program za muškarce sadrži 1800kcal.

Uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

Ovo je primer jednog nedeljnog menija. Hrana se menja iz nedelje u nedelju, obezbeđujući raznovrsnost i kvalitet. Uz ovaj program ishrane dobijate i duple užine. 

Šta je uravnotežena ishrana? Sigurno ste sebi ovo pitanje postavili beskonačno puta. Većina, ipak o ovome ne razmišlja dok ih nužda na to ne natera. Stara je izreka da „zdrav bolesnom ne veruje”, i zato ljudi u najvećem broju slučajeva ne razmišljaju o tome da „zdravlje na usta ulazi”.

Na ovo pitanje, najbolji odgovor je dao još davno Hipokrat: „Sve što hranom unosimo u naš organizam gradi nas i menja, od toga zavisi naša snaga, zdravlje i život. Neka hrana bude tvoj lek, a ne lek tvoja hrana.“

Treba jesti raznovrsnu hranu, održavati optimalnu težinu, smanjiti unošenje zasićenih masnih kiselina (masti životinjskog porekla), povećati unos polunezasićenih masnih kiselina (nerafinisana hladno ceđena ulja, puteri od semenki – kikiriki, suncokret, susam, badem,…), smanjiti unos holesterola (svinjska mast, masne vrste mesa, masni sirevi), povećati unos složenih ugljenih hidrata i dijetetskih vlakana (povrće, voće, integralne žitarice), unositi dovoljno tečnosti: voda, čajevi, prirodni sokovi, smanjiti unošenje rafinisanih šećera – zameniti ih medom, smanjiti unos soli, smanjiti unos kafe i alkohola.

Dakle, prva tačka pravilne ishrane – RAZNOVRSNOST. Činjenica je da su nam za svakodnevnu ishranu neophodni: BELANČEVINE, MASTI, VITAMINI i MINERALI, UGLJENI HIDRATI – sve što naš Hello Balance program obezbeđuje.