fbpx

Cenovnik

Fitt Pro Team programi ishrane

ByeBye Weight & Hello Balance

Uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

Vaš željeni paket poručujete dan ranije, u vremenskom periodu od 8 do 19h. Hrana koju spremamo za Vas se sprema danas za danas i nakon završene pripreme, sveže obroke Vam dostavljamo u vremenskom periodu od 10 do 13h u specijalnoj ambalaži na željenoj lokaciji.

*Sve izmene postojećeg menija doplaćuju se 10€ nedeljno.

Dnevni meni

Dnevni meni uključuje 5 obroka – doručak (koji se ostavlja za naredni dan), prva užina, ručak, druga užina i večera. Hrana se sprema istog dana kada se i dostavlja na Vašu adresu u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00. 

Dnevni paket za žene
17 €
Dnevni paket za muškarce
18 €

Nedeljni meni
(ponedeljak – petak)

Nedeljni meni uključuje 5 obroka dnevno – doručak (koji se ostavlja za naredni dan), prva užina, ručak, druga užina i večera, 5 dana u nedelji – od ponedeljka do petka. Hrana se sprema istog dana kada se i dostavlja na Vašu adresu u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00. 

Nedeljni paket bez vikenda za žene
80 €
Nedeljni paket bez vikenda za muškarce
85 €

Nedeljni meni
(ponedeljak – subota)

Nedeljni meni uključuje 5 obroka dnevno – doručak (koji se ostavlja za naredni dan), prva užina, ručak, druga užina i večera, 6 dana u nedelji – od ponedeljka do subote. Hrana se sprema istog dana kada se i dostavlja na Vašu adresu u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00. 

Nedeljni paket (ponedeljak – subota) za žene
90 €
Nedeljni paket (ponedeljak – subota) za muškarce
100 €

Nedeljni meni
(ponedeljak – dupla subota)

Nedeljni meni uključuje 5 obroka dnevno – doručak (koji se ostavlja za naredni dan), prva užina, ručak, druga užina i večera, 7 dana u nedelji – od ponedeljka do nedelje. Obroci za subotu i nedelju se dostavljaju subotom u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00. 

Nedeljni paket (ponedeljak –  dupla subota) za žene
100 €
Nedeljni paket (ponedeljak – dupla subota) za muškarce
110 €

Mesečni meni
(ponedeljak – petak)

Mesečni meni uključuje 5 obroka dnevno – doručak (koji se ostavlja za naredni dan), prva užina, ručak, druga užina i večera, 20 dana u mesecu – od ponedeljka do petka.  Hrana se sprema istog dana kada se i dostavlja na Vašu adresu u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00. 


Fitt Pro Team i Euromedik svim korisnicima mesečnih paketa Hello Balance ili Bye Bye Weight daju 50% popusta na kompletnu krvnu sliku.

Mesečni paket (ponedeljak – petak) za žene
300 €
Mesečni paket (ponedeljak – petak) za muškarce
320 €

Mesečni meni
(ponedeljak – subota)

Mesečni meni uključuje 5 obroka dnevno – doručak (koji se ostavlja za naredni dan), prva užina, ručak, druga užina i večera, 24 dana u mesecu – od ponedeljka do subote.  Hrana se sprema istog dana kada se i dostavlja na Vašu adresu u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00. 


Fitt Pro Team i Euromedik svim korisnicima mesečnih paketa Hello Balance ili Bye Bye Weight daju 50% popusta na kompletnu krvnu sliku.

Mesečni paket (ponedeljak – subota) za žene
350 €
Mesečni paket (ponedeljak – subota) za muškarce
380 €

Mesečni meni
(ponedeljak – dupla subota)

Mesečni meni uključuje 5 obroka dnevno – doručak (koji se ostavlja za naredni dan), prva užina, ručak, druga užina i večera, 28 dana u mesecu – od ponedeljka do nedelje. Obroci za subotu i nedelju se dostavljaju subotom u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00. 


Fitt Pro Team i Euromedik svim korisnicima mesečnih paketa Hello Balance ili Bye Bye Weight daju 50% popusta na kompletnu krvnu sliku.

Mesečni paket (ponedeljak – dupla subota) za žene
395 €
Mesečni paket (ponedeljak – dupla subota) za muškarce
420 €

Kombinovani paketi

Fitt Pro Team svojim korisnicima daje mogućnost kombinovanja paketa hrane i paketa X/O sokova, kako bi zasigurno postigli optimalne rezultate. U zavisnosti  od ciljeva koje želite da postignete, možete kombinovati naše X/O Detox, Slim ili Imuno sokove, sa Hello Balance ili Bye Bye Weight programima. Za sve detaljne informacije uvek možete kontaktirati naš Call centar. 

Ručno ceđeni sokovi

X/O sokovi

X/O sokovi nisu termički obrađeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima. Dolaze u zapremini od 450 ml, i sastavljeni su od preko 12 komponenti voća, povrća, začina i čajeva po bočici.

Sokovi se proizvode svake nedelje nedeljom, kada je i dostava na teritoriji Beograda i Novog Sada u vremenskom periodu od 18-22h. U toku jula i avgusta nije moguće poručiti četvorodnevni paket sokova. Poručivanje sokova je neophodno izvršiti najkasnije do četvrtka u 12h.

X/O Detox

X/O Detox program sastoji se od 5 flašica od po 450ml, sa 1250 kcal i 70% hrane organskog porekla po danu. Konzumiranje je ograničeno na najviše četiri dana nedeljno. Sama proizvodnja traje više od 12h, tako da se dostava paketa vrši nedeljom, u vremenskom periodu od 18 do 22h.

Dva dana X/O Detox sokova
35 €
Tri dana X/O Detox sokova
45 €
Četiri dana X/O Detox sokova
60 €

X/O Slim

X/O Slim program sastoji se od 5 flašica od po 450ml, sa 1000 kcal i 70% hrane organskog porekla po danu. Konzumiranje je ograničeno na najviše četiri dana nedeljno. Sama proizvodnja traje više od 12h, tako da se dostava paketa vrši nedeljom, u vremenskom periodu od 18 do 22h.

Dva dana X/O Slim sokova
35 €
Tri dana X/O Slim sokova
45 €
Četiri dana X/O Slim sokova
60 €

X/O Imuno

X/O Imuno program sastoji se od 5 flašica od po 300ml, sa 800 kcal i 100% hrane organskog porekla. po danu. Konzumiranje je ograničeno na najviše četiri dana nedeljno. Sama proizvodnja traje više od 12h, tako da se dostava paketa vrši nedeljom, u vremenskom periodu od 18 do 22h.

Dva dana X/O Imuno sokova
20 €
Tri dana X/O Imuno sokova
30 €
Četiri dana X/O Imuno sokova
40 €