Slim sokovi

Slim sokovi

4.200 рсд7.700 рсд

SKU: 4000

X/O Slim program ukupno sadrži 1000 kcal i 70% hrane organskog porekla po danu.

X/O Slim program se bazira na promeni načina života i na zdravoj i trajnoj metodi redukcije telesne težine. Od programa, prvenstveno, možete očekivati redukciju telesne težine 6-8kg kod žena i 8-10kg kod muškaraca na mesečnom nivou.

X/O Slim sokovi su delimično organskog porekla, za šta posedujemo odgovarajući sertifikat. Sokovi su niske kalorijske vrednosti, ali dovoljno hranljivi da period koji provodite na sokovima prođe u najboljem mogućem redu. Dolaze u ambalaži od 450 ml, označeni rednim brojevima od 1-5, sa upustvom za korišćenje.

Na dnevnom nivou, sastavljeni su od preko 34 komponenti uglavnom povrća, uz primese citrusa i domaćeg voća. Svaki sok sadrži minimum 3 vrste čaja. Način na koji nastaju sokovi je kombinacija više tehnika. Hladno ceđenje, blendiranje na sporim obrtajima, ali i presovanje neophodnih namirnica, kao što su cvekla, bundeva i šargarepa.

X/O Slim program je nastao kao ideja nakon dugogošnjeg iskustva iz oblasti sporta, fitnesa i nutricionizma. Za Vas smo napravili, idealno rešenje za redukciju telesne težine.

Sokovi se proizvode svake nedelje nedeljom, kada je i dostava na teritoriji Beograda i Novog Sada u vremenskom periodu od 18-22h.

X/O sokovi nisu termički obrađeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima.

Sokovi dolaze u zapremini od 450 ml, i sastavljeni su od preko 12 komponenti voća, povrća, začina i čajeva po bočici. Priprema sokova traje više od 12 sati i zasniva se na hladnom ceđenju, vakuum presiranju i blendiranju na sporim obrtajima. Takvom proizvodnjom čuvamo sve nutrijente i enzime.

X/O svaku namirnicu, od ukupno 42 obrađuje na sebi svojstven i najbolji način, dok je cold press tehnologija kod nas zastupljena samo kod 6 namirnica, uglavnom citrusnog porekla. 

Naši sokovi su nutricionistički, hrane Vas, i ne lišavaju ničega.