Imuno sokovi

Imuno sokovi

3.000 рсд5.300 рсд

SKU: 5000

Tokom programa, cilj je da Vas odvojimo od loših životnih navika, pokažemo put ka promeni načina života, kako bi kvalitet Vašeg života bio na mnogo višoj lestvici.

X/O IMUNO sok ukupno sadrži 800 kcal i 100% hrane organskog porekla.

X/O Imuno sokovi su napravljeni od sastojaka organskog porekla i sertifikovani od strane nemačkog instituta za imunitet. Takodje, nisu termički obradjeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima. Dolaze u ambalaži od 250 ml, označeni rednim brojevima od 1-5, sa upustvom za korišćenje.

Tokom proizvodnje X/O Imuno sokova se koristi više od 30 namirnica, od kojih izdvajamo koprivu, moringu, celer, peršun, limetu, orah, i čičoku. I ako su niske kalorijske vrednosti, dovoljno su hranljivi da period koji provodite na sokovima prođe u najboljem mogućem redu. Način pripreme sokova zasniva se na hladnom cedjenju, vakum presiranju i blendiranju na sporim obrtajima.

Sokovi se proizvode svake nedelje nedeljom, kada je i dostava na teritoriji Beograda i Novog Sada u vremenskom periodu od 18-22h.

X/O sokovi nisu termički obrađeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima.

Sokovi dolaze u zapremini od 450 ml i 250 ml, i sastavljeni su od preko 33 komponenti voća, povrća, začina i čajeva po bočici. Priprema sokova traje više od 12 sati i zasniva se na hladnom ceđenju, vakuum presiranju i blendiranju na sporim obrtajima. Takvom proizvodnjom čuvamo sve nutrijente i enzime.

X/O svaku namirnicu, od ukupno 42 obrađuje na sebi svojstven i najbolji način, dok je cold press tehnologija kod nas zastupljena samo kod 6 namirnica, uglavnom citrusnog porekla. 

Naši sokovi su nutricionistički, hrane Vas, i ne lišavaju ničega.