X/O Imuno sokovi

Od imuniteta sve počinje, a sa njim se sve i završava.

Ne čekajte da virusi, bakterije, gljivice, paraziti i svi ostali mikroogranizmi predstavljaju pretnju po Vaše zdravlje, obradujte svoj organizam X/O Imuno sokovima već danas. 

O X/O Imuno sokovima

Imunitet ili imuni sistem predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma, koji ima ulogu da zaštiti organizam od različitih stranih tela kao što su virusi, bakterije, gljivice, paraziti i svi ostali mikroorganizmi koji predstavljaju pretnju po naše zdravlje, zatim od toksina pa i od tumora koje telo samo može da razvije.

Tokom programa, cilj je da Vas odvojimo od loših životnih navika, pokažemo put ka promeni načina života, kako bi kvalitet Vašeg života bio na mnogo višoj lestvici.

X/O IMUNO sok ukupno sadrži 800 kcal i 80% hrane organskog porekla.

X/O Imuno sokovi su napravljeni od sastojaka organskog porekla i sertifikovani od strane nemačkog instituta za imunitet. Takodje, nisu termički obradjeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima. Dolaze u ambalaži od 250 ml, označeni rednim brojevima od 1-5, sa upustvom za korišćenje.

Tokom proizvodnje X/O Imuno sokova se koristi više od 30 namirnica, od kojih izdvajamo koprivu, moringu, celer, peršun, limetu, orah, i čičoku. I ako su niske kalorijske vrednosti, dovoljno su hranljivi da period koji provodite na sokovima prođe u najboljem mogućem redu. Način pripreme sokova zasniva se na hladnom cedjenju, vakum presiranju i blendiranju na sporim obrtajima.

2 DANA IMUNO

25€ / 3000 RSD

3 DANA IMUNO

35€ / 4200 RSD

4 DANA IMUNO

45€ / 5300 RSD

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Program počinjemo sa zakazanim konsultacijama sa stručnim licem Fitt Pro Team-a (doktor sportske medicine, nutricionista, trener ili neko od ovlašćenih lica). Uzimamo sledeće parametre: visina, težina, godine, procenat subkutanealne masti, visceralne masti, procenat muskulature i telesne vode, bazalni i aktivni metabolizam, i METABOLIČKE GODINE.

Na osnovu dobijenih parametara, nutricionistički tim Fitt Pro Team-a izrađuje program ishrane.

Konzumaciju X/O Imuno sokova započinjete početkom nedelje, 5 sokova dnevno u tačno propisano vreme, a trajanje programa je u zavisi od same vrste programa koji izaberete.

Kada završite sa programom jačanja Vašeg imuniteta, započinjete već utvrđen plan ishrane. Hrana koju konzumirate tokom tretmana X/O Imuno, ne sme biti kalorična, začinjena, bogata prostim rafinisanim šećerima.

U slučaju da dogovoreni plan i program u prvoj nedelji niste ispunili, program se prekida.

BENEFITI TOKOM PROGRAMA

Šta korisnici kažu o nama

PRAVILA ZA VREME TRAJANJA PROGRAMA

Tokom Programa X/O IMUNO, iz dosadašnjeg iskustva sa korisnicima, predvidjeno je da tokom 30 dana koliko traje program, dođe do gubitka telesne težine od 8 do 12 kg. Program je jedino efikasan ako se pridržavate saveta koji su vam prepisani. Da biste skinuli 1kg viška, potrebno je da budete u deficitu, u proseku, 7500 kalorija – računica je jasna. Naš program upravo funkcioniše po sistemu manjeg unosa kalorija od uobičajnog na koje je Vaš organizam trenutno adaptiran.