fbpx

X/O IMUNO
sokovi

Od imuniteta sve počinje, a sa njim se sve i završava.

Ne čekajte da virusi, bakterije, gljivice, paraziti i svi ostali mikroogranizmi predstavljaju pretnju po Vaše zdravlje, obradujte svoj organizam X/O Imuno sokovima već danas. 

X/O IMUNO
sokovi

Od imuniteta sve počinje, a sa njim se sve i završava.

Ne čekajte da virusi, bakterije, gljivice, paraziti i svi ostali mikroogranizmi predstavljaju pretnju po Vaše zdravlje, obradujte svoj organizam X/O Imuno sokovima već danas. 

O proizvodu

Imunitet ili imuni sistem predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma, koji ima ulogu da zaštiti organizam od različitih stranih tela kao što su virusi, bakterije, gljivice, paraziti i svi ostali mikroorganizmi koji predstavljaju pretnju po naše zdravlje, zatim od toksina pa i od tumora koje telo samo može da razvije.

Tokom programa, cilj je da Vas odvojimo od loših životnih navika, pokažemo put ka promeni načina života, kako bi kvalitet Vašeg života bio na mnogo višoj lestvici.

X/O IMUNO sok ukupno sadrži 800 kcal i 100% hrane organskog porekla.

X/O Imuno sokovi su napravljeni od sastojaka organskog porekla i sertifikovani od strane nemačkog instituta za imunitet. Takodje, nisu termički obradjeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima. Dolaze u ambalaži od 300 ml, označeni rednim brojevima od 1-5, sa upustvom za korišćenje.

Tokom proizvodnje X/O Imuno sokova se koristi više od 30 namirnica, od kojih izdvajamo koprivu, moringu, celer, peršun, limetu, orah, i čičoku. I ako su niske kalorijske vrednosti, dovoljno su hranljivi da period koji provodite na sokovima prođe u najboljem mogućem redu. Način pripreme sokova zasniva se na hladnom cedjenju, vakum presiranju i blendiranju na sporim obrtajima.

Kako program funkcioniše

 1. Program počinjemo sa zakazanim konsultacijama sa stručnim licem Fitt Pro Team-a (doktor sportske medicine, nutricionista, trener ili neko od ovlašćenih lica). Uzimamo sledeće parametre: visina, težina, godine, procenat subkutanealne masti, visceralne masti, procenat muskulature i telesne vode, bazalni i aktivni metabolizam, i METABOLIČKE GODINE.
 2. Na osnovu dobijenih parametara, nutricionistički tim Fitt Pro Team-a izrađuje program ishrane.
 3. Konzumaciju X/O Imuno sokova započinjete početkom nedelje, 5 sokova dnevno u tačno propisano vreme, a trajanje programa je u zavisi od same vrste programa koji izaberete.
 4. Kada završite sa programom jačanja Vašeg imuniteta, započinjete već utvrđen plan ishrane. Hrana koju konzumirate tokom tretmana X/O Imuno, ne sme biti kalorična, začinjena, bogata prostim rafinisanim šećerima.
 5. U slučaju da dogovoreni plan i program u prvoj nedelji niste ispunili, program se prekida.

Benefiti tokom programa

 • Jačanje imunog sistema
 • Poboljšanje krvne slike i regulisanje holesterola 
 • Balansiranje pH vrednosti
  u organizmu
 • Povećanje energije 
 • Snabdevanje telo hranljivim materijama i istovremena detoksikacija 
 • Delotvoran u borbi protiv niskog nivoa gvožđa u krvi

Pravila za vreme
trajanja programa

Tokom Programa X/O IMUNO, iz dosadašnjeg iskustva sa korisnicima, predvidjeno je da tokom 30 dana koliko traje program, dođe do gubitka telesne težine od 8 do 12 kg. Program je jedino efikasan ako se pridržavate saveta koji su vam prepisani. Da biste skinuli 1kg viška, potrebno je da budete u deficitu, u proseku, 7500 kalorija – računica je jasna. Naš program upravo funkcioniše po sistemu manjeg unosa kalorija od uobičajnog na koje je Vaš organizam trenutno adaptiran.

ZADOVOLJNI KORISNICI

 • Okrenuti novi list, krenuti ispočetka, promeniti loše navike, ponovo voleti sebe… Biti ponosan na ono što si i na ono što želiš postati… Biti najbolja verzija sebe… Imati tim, tim koji veruje u tebe… @fitt_pro_team je moj tim! Hvala vam što verujete u mene! <3

  Nataša Bekvalac
 • Zaista mi je neverovatno da sam za mesec dana na Detox programu skinuo 10kg… Mislio sam da će biti mnogo teže i da je nemoguće izdržati ceo dan samo piti sokove i ne jesti ništa. Pored sokova sam od Aleksandra Vasića dobio i detaljan plan ishrane za dane kada se sokovi ne piju koji mi je mnogo pomogao. Uvek je bio dostupan da mi reši bilo koje pitanje ili nedoumicu. Stvarno sve pohvale za ceo Fitt Pro Team!!

  Dušan Tašin
 • Vozači koji donose hranu nasmejani i tačni. Svaki obrok mi je stigao pre vremena za užinu. I na kraju, jer ne znam kojim bih redom ispala sve ovo, hrana koja je potpuno fenomenalna! Svaki, ali baš svaki obroj je ukusan, začinjen po mom ukusu 😊 Nekoliko puta sam dobila jela koja su još uvek topla, a moj rezultat prve nedelje – 2kg manje!! Veliki pozdrav i podrška kompletnom Fittpro timu!

  Emina Udovičić
 • Bio je mart, 2016. godine kada sam postao član Fitt Pro porodice. Naporna snimanja, treninzi, učestala putovanja su dovela do toga da sam morao svoj imuni sistem da ojačam.. X/O detoks u tom trenutku dolazi kao spas, a nakon toga sam sa celim timom radio na mnogim projektima. Sve pohvale

  Miloš Timotijević
 • Pogledala sam vaš program i hranu koju nudite.. Svaka čast! Najzad nešto normalno i konkretno.. Ne prodajete fore i fazone kao pojedini… Želim vam puno uspeha u daljem radu! 👌💪

  Antonijević Ceca
 • 25kg manje, 18 cm u obimu, 5 rupa na kaisu… Nista od toga ne bi bilo moguće bez Vas! ❤️🍏 VELIKO HVALA! I idemo dalje do konačnog cilja ⏳💪

  Milica Milić
 • Hvala celom timu što mi održava figuru izmedju mojih nezdravih kasnih obroka ❤️❤️❤️

  Dr.Kristina Davidović
 • Mogu vam reci da je Fittpro Team sjajan! I što se tiče isporuke i sto se tiče kvaliteta 👏👏👏

  Diana Morić
 • Ambalaza izgleda sjajno a sto je jos bitnije bice sigurnija i laksa za nosenje! Bravo, samo tako nastavite! 😘

  Dijana Ranković
 • Veliko mi je zadovoljstvo. Kad radis nesto dobro i u to verujes 100%, uspeh je zagarantovan 🥇😊

  Maja Dimitrijević