Hello Balance

Postignite balans organizma

Hello Balance režim ishrane je najdelotvorniji program za očuvanje Vašeg zdravstvenog stanja i balansa. Vodeći se principom “Hrana je lek”, kreirali smo ovaj režim ishrane tako da se izbegne bilo koji vid restrikcije, već da Vam obezbedino raznovrsnu i ukusnu hranu svakog dana. 

Fitt Pro Team Vam priprema DANAS ZA DANAS paket od pet obroka (doručak, ručak, večera i dve užine) i dostavlja na željenu adresu. Hrana je raznovrsna i obogaćena nezasićenim mastima, vlaknima, mineralima i vitaminima. U proseku, na dnevnom nivou, program za žene sadrži 1550kcal, dok program za muškarce sadrži 1850kcal. 

Uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

 

PRIMER NEDELJNOG MENIJA

Fitt Pro Team režimi ishrane kombinuju mediteransku, makrobiotičku, hrono i domaću kuhinju od namirnica za čiji sastav garantujemo kvalitet i svežinu, pogodnu čak i za osobe koje, pored gojaznosti, imaju problema sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom, hipertenzijom i sličnim kardiovaskularnim oboljenjima. 

Ovo je primer jednog nedeljnog menija. Hrana se menja iz nedelje u nedelju, obezbeđujući raznovrsnost i kvalitet. Uz ovaj program ishrane dobijate i duple užine. 

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

1. PROGRAM

Program je prvenstveno namenjen osobama koje žele da promene stil života,i na najbolji mogući način regulišu svoju telesnu težinu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja.

Program ishrane je zasnovan na unosu više od 130 gr proteina u jednom danu. Dakle, nije reč o proteinskim dijetama, već o režimu ishrane gde prednjače proteini životinjskog i biljnog porekla. Hrana koju kozumirate, pored proteina sadrži i nezasićene masti, vlakna, minerale i vitamine u velikom broju, kao i složene ugljene hidrate.

2.KUHINJA

Koristimo samo sveže, visokokvalitetne ekološke namirnice u jelima. Bez veštačkih zasladjivača, bez aditiva. Black angus junetina, sveža morska riba (brancin, orada, tuna), piletina, ćuretina, kao i organsko povrće, dovoljno govore o kvalitetu namirnica koje koristimo za pripremu Vaših obroka.

Ovo je jedan, i jedini način kojim se može garantovati redukcija telesne težine, bez narušavanja Vašeg zdravstvenog stanja, uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

3.KONSULTACIJE

Kada je konkretno program za redukciju telesne težine u pitanju, Fitt Pro Team organizuje konsultacije na kojima utvrđujemo stanje organizma i telesnu kompoziciju, na osnovu čega određujemo program.

KONSULTACIJE NISU OBAVEZNE kako biste počeli sa programom. Dovoljno je da pozovete naš call centar za podršku i motivaciju koji radi od 8:00 do 20:00.

4.DOSTAVA

Vaš željeni paket poručujete dan ranije, u vremenskom periodu od 8 do 19h. Hrana koju spremamo za Vas se sprema danas za danas i nakon završene pripreme, sveže obroke Vam dostavljamo u vremenskom periodu od 10 do 13h u specijalnoj ambalaži na željenoj lokaciji.

Što se konzumiranja hrane tiče, prvi obrok po dostavi je užina br.1 zatim, ručak, užina br.2 i večera. Doručak koji ste dobili u paketu, konzumirate sutradan.

Sveže pripremljeni obroci od visokokvalitetnih proizvoda dostavljeni na Vaš prag.

Šta je uravnotežena ishrana? Sigurno ste sebi ovo pitanje postavili beskonačno puta. Većina, ipak o ovome ne razmišlja dok ih nužda na to ne natera. Stara je izreka da „zdrav bolesnom ne veruje“, i zato ljudi u najvećem broju slučajeva ne razmišljaju o tome da „zdravlje na usta ulazi“.

Na ovo pitanje, najbolji odgovor je dao još davno Hipokrat: „Sve što hranom unosimo u naš organizam gradi nas i menja, od toga zavisi naša snaga, zdravlje i život. Neka hrana bude tvoj lek, a ne lek tvoja hrana.“

Treba jesti raznovrsnu hranu, održavati optimalnu težinu, smanjiti unošenje zasićenih masnih kiselina (masti životinjskog porekla), povećati unos polunezasićenih masnih kiselina (nerafinisana hladno ceđena ulja, puteri od semenki – kikiriki, suncokret, susam, badem,…), smanjiti unos holesterola (svinjska mast, masne vrste mesa, masni sirevi), povećati unos složenih ugljenih hidrata i dijetetskih vlakana (povrće, voće, integralne žitarice), unositi dovoljno tečnosti: voda, čajevi, prirodni sokovi, smanjiti unošenje rafinisanih šećera – zameniti ih medom, smanjiti unos soli, smanjiti unos kafe i alkohola.

Dakle, prva tačka pravilne ishrane – RAZNOVRSNOST. Činjenica je da su nam za svakodnevnu ishranu neophodni: BELANČEVINE, MASTI, VITAMINI i MINERALI, UGLJENI HIDRATI – sve što naš Hello Balance program obezbeđuje. 

Šta korisnici kažu o nama