Hello Balance

Postignite balans organizma

Hello Balance režim ishrane je najdelotvorniji program za očuvanje Vašeg zdravstvenog stanja i balansa. Vodeći se principom “Hrana je lek”, kreirali smo ovaj režim ishrane tako da se izbegne bilo koji vid restrikcije, već da Vam obezbedino raznovrsnu i ukusnu hranu svakog dana. 

Fitt Pro Team Vam priprema DANAS ZA DANAS paket od pet obroka (doručak, ručak, večera i dve užine) i dostavlja na željenu adresu. Hrana je raznovrsna i obogaćena nezasićenim mastima, vlaknima, mineralima i vitaminima. U proseku, na dnevnom nivou, program za žene sadrži 1550kcal, dok program za muškarce sadrži 1850kcal. 

Uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

 
FPT FoodBox HelloBalance 1.png

PRIMER NEDELJNOG MENIJA

Fitt Pro Team režimi ishrane kombinuju mediteransku, makrobiotičku, hrono i domaću kuhinju od namirnica za čiji sastav garantujemo kvalitet i svežinu, pogodnu čak i za osobe koje, pored gojaznosti, imaju problema sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom, hipertenzijom i sličnim kardiovaskularnim oboljenjima. 

Ovo je primer jednog nedeljnog menija. Hrana se menja iz nedelje u nedelju, obezbeđujući raznovrsnost i kvalitet. Uz ovaj program ishrane dobijate i duple užine. 

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

1. PROGRAM

Program je prvenstveno namenjen osobama koje žele da promene stil života,i na najbolji mogući način regulišu svoju telesnu težinu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja.

Program ishrane je zasnovan na unosu više od 130 gr proteina u jednom danu. Dakle, nije reč o proteinskim dijetama, već o režimu ishrane gde prednjače proteini životinjskog i biljnog porekla. Hrana koju kozumirate, pored proteina sadrži i nezasićene masti, vlakna, minerale i vitamine u velikom broju, kao i složene ugljene hidrate.

2.KUHINJA

Koristimo samo sveže, visokokvalitetne ekološke namirnice u jelima. Bez veštačkih zasladjivača, bez aditiva. Black angus junetina, sveža morska riba (brancin, orada, tuna), piletina, ćuretina, kao i organsko povrće, dovoljno govore o kvalitetu namirnica koje koristimo za pripremu Vaših obroka.

Ovo je jedan, i jedini način kojim se može garantovati redukcija telesne težine, bez narušavanja Vašeg zdravstvenog stanja, uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

3.KONSULTACIJE

Kada je konkretno program za redukciju telesne težine u pitanju, Fitt Pro Team organizuje konsultacije na kojima utvrđujemo stanje organizma i telesnu kompoziciju, na osnovu čega određujemo program.

KONSULTACIJE NISU OBAVEZNE kako biste počeli sa programom. Dovoljno je da pozovete naš call centar za podršku i motivaciju koji radi od 8:00 do 20:00.

4.DOSTAVA

Vaš željeni paket poručujete dan ranije, u vremenskom periodu od 8 do 19h. Hrana koju spremamo za Vas se sprema danas za danas i nakon završene pripreme, sveže obroke Vam dostavljamo u vremenskom periodu od 10 do 13h u specijalnoj ambalaži na željenoj lokaciji.

Što se konzumiranja hrane tiče, prvi obrok po dostavi je užina br.1 zatim, ručak, užina br.2 i večera. Doručak koji ste dobili u paketu, konzumirate sutradan.

Sveže pripremljeni obroci od visokokvalitetnih proizvoda dostavljeni na Vaš prag.

Šta je uravnotežena ishrana? Sigurno ste sebi ovo pitanje postavili beskonačno puta. Većina, ipak o ovome ne razmišlja dok ih nužda na to ne natera. Stara je izreka da „zdrav bolesnom ne veruje“, i zato ljudi u najvećem broju slučajeva ne razmišljaju o tome da „zdravlje na usta ulazi“.

Na ovo pitanje, najbolji odgovor je dao još davno Hipokrat: „Sve što hranom unosimo u naš organizam gradi nas i menja, od toga zavisi naša snaga, zdravlje i život. Neka hrana bude tvoj lek, a ne lek tvoja hrana.“

hello graph compressor copy

Treba jesti raznovrsnu hranu, održavati optimalnu težinu, smanjiti unošenje zasićenih masnih kiselina (masti životinjskog porekla), povećati unos polunezasićenih masnih kiselina (nerafinisana hladno ceđena ulja, puteri od semenki – kikiriki, suncokret, susam, badem,…), smanjiti unos holesterola (svinjska mast, masne vrste mesa, masni sirevi), povećati unos složenih ugljenih hidrata i dijetetskih vlakana (povrće, voće, integralne žitarice), unositi dovoljno tečnosti: voda, čajevi, prirodni sokovi, smanjiti unošenje rafinisanih šećera – zameniti ih medom, smanjiti unos soli, smanjiti unos kafe i alkohola.

Dakle, prva tačka pravilne ishrane – RAZNOVRSNOST. Činjenica je da su nam za svakodnevnu ishranu neophodni: BELANČEVINE, MASTI, VITAMINI i MINERALI, UGLJENI HIDRATI – sve što naš Hello Balance program obezbeđuje. 

Šta korisnici kažu o nama