fbpx

Zdravi obroci

Kada je reč o mršavljenju, najjednostavniji i najbrži način da izvršite dugoročnu promenu je formiranje zdravih navika kojih se zapravo možete pridržavati čitavog života. 

Svako od nas voli i mora da se hrani, međutim zbog sve brže svakodnevnice često zanemarujemo kvalitet naše ishrane. 

Zdravi obroci treba da stoje na našim trpezama svakoga dana, zato Fit Pro Team isporučuje na željenu adresu izbalansirane obroke prilagođene vašem režimu ishrane, sa precizno određenim brojem kalorija!

Zdravi obroci

Kada je reč o mršavljenju, najjednostavniji i najbrži način da izvršite dugoročnu promenu je formiranje zdravih navika kojih se zapravo možete pridržavati čitavog života. 

Svako od nas voli i mora da se hrani, međutim zbog sve brže svakodnevnice često zanemarujemo kvalitet naše ishrane. 

Zdravi obroci treba da stoje na našim trpezama svakoga dana, zato Fit Pro Team isporučuje na željenu adresu izbalansirane obroke prilagođene vašem režimu ishrane, sa precizno određenim brojem kalorija!

Treba da znate: nisu sve kalorije jednake.

Različita hrana prolazi kroz različite metaboličke procese u vašem organizmu. 

Zato naš tim ljudi, odgovornih za pravljenje idealnog menija za mršavljenje i balans organizma, čine doktor dijetičar nutricionista, doktor sportske medicine, personalni trener i kuvar specijalista.

Pored njih, 10 kuvara svakodnevno pripremaju najkvalitetnije sveže obroke za vas u Fitt Pro Team kuhinji, koja je opremljena prema svetskim standardima. 

Naglasićemo – naši zdravi obroci se prave isključivo od svežih ekoloških namirnica, bez veštačkih zaslađivača i aditiva. Svakoga dana na vašu kućnu adresu će stići sveža morska riba, piletina, ćuretina kao i organsko voće i povrće. 

Zdrava ishrana obroci - 2 režima

Zdravi obroci u Fitt Pro Teamu podeljeni su na 2 režima, a to su ByeBye Weight i Hello Balance

ByeBye režim ishrane namenjen onima koji žele da regulišu svoju telesnu masnu na najbolji način, a da ujedno ne naruše zdravlje svog organizma. Bez obzira na vašu ličnu motivaciju za mršavljenje, briga o zdravlju je neosporno na prvom mestu. 

Hello Balance režim ishrane je kreiran tako da održava vaše zdravlje i balans vašeg organizma. Raznovrsna i uravnotežena ishrana daje vašem telu hranljive materije potrebne za pravilno funkcionisanje organizma.

Primer nedeljnog menija

Fitt Pro Team režimi ishrane kombinuju mediteransku, makrobiotičku, hrono i domaću kuhinju od namirnica za čiji sastav garantujemo kvalitet i svežinu, pogodnu čak i za osobe koje, pored gojaznosti, imaju problema sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom, hipertenzijom i kardiovaskularnim oboljenjima. 

Ovo je primer jednog nedeljnog menija. 

Hrana se menja iz nedelje u nedelju, obezbeđujući raznovrsnost i kvalitet. Uz ovaj program ishrane dobijate i duple užine. 

Zdravi obroci za mršavljenje ili izbalansirana ishrana – izbor je na vama. 

Precizno određen broj kalorija u zavisnosti od programa koji izaberete. Unapred znate šta, kada i koliko želite da jedete, a da ne razmišljate o kalorijama, sve uz uštedu vremena.

Kako program funkcioniše?

1.Program

Program je prvenstveno namenjen osobama koje žele da promene stil života,i na najbolji mogući način regulišu svoju telesnu težinu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja.

Program ishrane je zasnovan na unosu više od 130 gr proteina u jednom danu. Dakle, nije reč o proteinskim dijetama, već o režimu ishrane gde prednjače proteini životinjskog i biljnog porekla. Hrana koju kozumirate, pored proteina sadrži i nezasićene masti, vlakna, minerale i vitamine u velikom broju, kao i složene ugljene hidrate.

2.KUHINJA

Koristimo samo sveže, visokokvalitetne ekološke namirnice u jelima. Bez veštačkih zasladjivača, bez aditiva. Black angus junetina, sveža morska riba (brancin, orada, tuna), piletina, ćuretina, kao i organsko povrće, dovoljno govore o kvalitetu namirnica koje koristimo za pripremu Vaših obroka.

Ovo je jedan, i jedini način kojim se može garantovati redukcija telesne težine, bez narušavanja Vašeg zdravstvenog stanja, uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

3.Konsultacije

Kada je konkretno program za redukciju telesne težine u pitanju, Fitt Pro Team organizuje konsultacije na kojima utvrđujemo stanje organizma i telesnu kompoziciju, na osnovu čega određujemo program.

KONSULTACIJE NISU OBAVEZNE kako biste počeli sa programom. Dovoljno je da pozovete naš call centar za podršku i motivaciju koji radi od 8:00 do 20:00.

Za sve naše korisnike koji uzimaju MESEČNI paket, u saradnji sa EUROMEDIK-om obezbedili smo 50% popousta na sve preglede koji su Vam potrebni.

4.Dostava

Vaš željeni paket poručujete dan ranije, u vremenskom periodu od 8 do 19h. Hrana koju spremamo za Vas se sprema danas za danas i nakon završene pripreme, sveže obroke Vam dostavljamo u vremenskom periodu od 10 do 13h u specijalnoj ambalaži na željenoj lokaciji.

Što se konzumiranja hrane tiče, prvi obrok po dostavi je užina br.1 zatim, ručak, užina br.2 i večera. Doručak koji ste dobili u paketu, konzumirate sutradan.

Sveže pripremljeni obroci od visokokvalitetnih proizvoda dostavljeni na Vaš prag.

Zdravi obroci dostava

Zdravi obroci se dostavljaju svakoga dana na vašu kućnu adresu! Poručite jednostavno željeni obrok jednim klikom na kompjuterskom mišu ili dodirom na ekranu pametnog uređaja.

Zašto su zdravi obroci esencijalni za sveobuhvatno zdravlje našeg organizma?

Zdrava, uravnotežena ishrana je važan segment održavanja dobrog zdravlja organizma i može vam pomoći da se osećate neuporedivo boljeZdrava telesna težina se održava unosom raznovrsne hrane u pravim količinama. 

Shodno time, napravili smo raznovrsne zdrave obroke za vas, koji sadrže sve neophodne nutrijente potrebne za pravilno funkcionisanje organizma.

To su: 

 • Belančevine
 • Masti
 • Vitamini
 • Minerali
 • Ugljeni hidrati
 • Proteini
 • Složene masti.

U želji da smršamo, često izbacimo nekoliko nutrijenata iz ishrane kako bismo postigli svoj cilj. Međutim, to može narušiti naše zdravlje jer su telu potrebni svi hranljivi sastojci za nesmetano funkcionisanje!

Svaki od tih sastojaka ima svoju funkciju u održavanju fizičkog i mentalnog zdravlja individue, a osim toga podstiče njihov razvoj. 

Nakon loše ishrane može doći do prekomernog gojenja ili gubitka kilaže u kratkom roku, dijabetesa, bolesti srca, visokog krvnog pritiska, slabih kostiju i jos mnogih drugih boljke. 

Kontaktirajte nas za sva pitanja i nedomice, pa poručite vaš zdrav obrok u željeno vreme. 

50% POPUSTA NA PREGLEDE

Fitt Pro Team i Euromedik svim korisnicima mesečnih paketa Hello Balance ili Bye Bye Weight daju 50% popusta na kompletnu krvnu sliku.

Nedeljni meni je sastavljen
u saradnji sa

Stevan Jovanović

dr Dijetičar nutricionista

Mirjana Andrić

dr Sportske medicine

Aleksandar Vasić

Personalni trener i sportski radnik

Nikola Jelkić

Kuvar specijalista

ZADOVOLJNI korisnici

 • Okrenuti novi list, krenuti ispočetka, promeniti loše navike, ponovo voleti sebe… Biti ponosan na ono što si i na ono što želiš postati… Biti najbolja verzija sebe… Imati tim, tim koji veruje u tebe… @fitt_pro_team je moj tim! Hvala vam što verujete u mene! <3

  Nataša Bekvalac
 • Zaista mi je neverovatno da sam za mesec dana na Detox programu skinuo 10kg… Mislio sam da će biti mnogo teže i da je nemoguće izdržati ceo dan samo piti sokove i ne jesti ništa. Pored sokova sam od Aleksandra Vasića dobio i detaljan plan ishrane za dane kada se sokovi ne piju koji mi je mnogo pomogao. Uvek je bio dostupan da mi reši bilo koje pitanje ili nedoumicu. Stvarno sve pohvale za ceo Fitt Pro Team!!

  Dušan Tašin
 • Vozači koji donose hranu nasmejani i tačni. Svaki obrok mi je stigao pre vremena za užinu. I na kraju, jer ne znam kojim bih redom ispala sve ovo, hrana koja je potpuno fenomenalna! Svaki, ali baš svaki obroj je ukusan, začinjen po mom ukusu 😊 Nekoliko puta sam dobila jela koja su još uvek topla, a moj rezultat prve nedelje – 2kg manje!! Veliki pozdrav i podrška kompletnom Fittpro timu!

  Emina Udovičić
 • Bio je mart, 2016. godine kada sam postao član Fitt Pro porodice. Naporna snimanja, treninzi, učestala putovanja su dovela do toga da sam morao svoj imuni sistem da ojačam.. X/O detoks u tom trenutku dolazi kao spas, a nakon toga sam sa celim timom radio na mnogim projektima. Sve pohvale

  Miloš Timotijević
 • Pogledala sam vaš program i hranu koju nudite.. Svaka čast! Najzad nešto normalno i konkretno.. Ne prodajete fore i fazone kao pojedini… Želim vam puno uspeha u daljem radu! 👌💪

  Antonijević Ceca
 • 25kg manje, 18 cm u obimu, 5 rupa na kaisu… Nista od toga ne bi bilo moguće bez Vas! ❤️🍏 VELIKO HVALA! I idemo dalje do konačnog cilja ⏳💪

  Milica Milić
 • Hvala celom timu što mi održava figuru izmedju mojih nezdravih kasnih obroka ❤️❤️❤️

  Dr.Kristina Davidović
 • Mogu vam reci da je Fittpro Team sjajan! I što se tiče isporuke i sto se tiče kvaliteta 👏👏👏

  Diana Morić
 • Ambalaza izgleda sjajno a sto je jos bitnije bice sigurnija i laksa za nosenje! Bravo, samo tako nastavite! 😘

  Dijana Ranković
 • Veliko mi je zadovoljstvo. Kad radis nesto dobro i u to verujes 100%, uspeh je zagarantovan 🥇😊

  Maja Dimitrijević