X/O sokovi

Fitt Pro Team i X/O već godinama u nazad ostvaruju veliki uspeh na polju redukcije telesne težine, detoksikacije organizma, kao i uticaja na zdravstveno stanje naših korisnika.

Možemo se pohvaliti činjenicom da je preko 12.000 korisnika prošlo naš program detoksikacije. U dosadašnjem radu Fitt Pro Team kuhinja uspela je da proizvede više od 500.000 X/O napitaka, uključujući niz tehnologija ručne obrade namirnica, kako bi se iz svake, na najprirodniji način, izvukli najvažniji nutrijenti. 

Sastojci X/O sokova su delimično organskog porekla, za šta posedujemo i sertifikat.

XO SOKOVI POZADINA

O sokovima

Sokovi se proizvode svake nedelje nedeljom, kada je i dostava na teritoriji Beograda i Novog Sada u vremenskom periodu od 18-22h.

X/O sokovi nisu termički obrađeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima. 

Sokovi Detox i Slim dolaze u zapremini od 450 ml i 250 ml za Imuno, i sastavljeni su od preko 33 komponenti voća, povrća, začina i čajeva po bočici. Priprema sokova traje više od 12 sati i zasniva se na hladnom ceđenju, vakuum presiranju i blendiranju na sporim obrtajima. Takvom proizvodnjom čuvamo sve nutrijente i enzime.

X/O svaku namirnicu, od ukupno 42 obrađuje na sebi svojstven i najbolji način, dok je cold press tehnologija kod nas zastupljena samo kod 6 namirnica, uglavnom citrusnog porekla. 

Naši sokovi su nutricionistički, hrane Vas, i ne lišavaju ničega.

X/O Detox

X/O Slim

X/O Imuno

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Na početku programa, preporučuje se upotreba X/O Detox sokova u prvoj nedelji. Konzumiranje je ograničeno na najviše četiri dana nedeljno, dok se za ostatak nedelje preporučuje izbalansirana ishrana do početka narednog ciklusa programa. 

Korišćenje detox sokova je ograničeno na četiri dana nedeljno, budući da je to vreme dovoljno da se organizam očisti od toksina, ali i jer taj vid ishrane ne sadrži dovoljnu količinu proteina koja neophodna da bi se održao balans u organizmu. Iz tog razloga našim korisnicima savetujemo da u periodu do početka narednog ciklusa programa konzumiraju posebno iskreirane režime ishrane – ByeBye Weight ili Hello Balance.

Detox sokove možete konzumirati svake nedelje, kontraindikacije ne postoje. U godinama iza nas se pokazalo da kontinuirana upotreba sokova daje najbolje rezultate, koji se odražavaju kako na telesnu težinu, tako i na celokupno zdravstveno stanje organizma. 

Sokovi se proizvode svake nedelje – nedeljom. Zbog ograničene količine ogranskih namirnica, imamo i ograničene kapacite od 2000 sokova nedeljno, te je neophodno poručivanje sokova izvršiti najkasnije do četvrtka u 12h, kako biste sebi osigurali svoj nedeljni paket X/O sokova. 

Sama proizvodnja traje više od 12h, tako da se dostava paketa vrši nedeljom, u vremenskom periodu od 18 do 22h.

Sokove možete poručiti pozivom, slanjem SMS/e-mail/Viber/WhatsApp poruke ili putem naše online prodavnice

Po preuzimanju, neophodno je sokove skladištiti u frižideru i na tamnom mestu, tako da oko njih cirkuliše hladan vazduh. U letnjem periodu temperatura na kojoj se sokovi nalaze ne sme prelaziti 2°C. 

Pre same detoksikacije, neophodno je pripremiti organizam za taj proces, time što ćete tokom vikenda izbegavati začinjenu hranu, alkohol, i prekomernu konzumaciju nikotina/cigareta/duvana. 

Šta korisnici kažu o nama