fbpx
Fitt Pro Team i X/O već godinama u nazad ostvaruju veliki uspeh na polju redukcije telesne težine, detoksikacije organizma, kao i uticaja na zdravstveno stanje naših korisnika. 

Možemo se pohvaliti činjenicom da je preko 2000 korisnika prošlo naš program detoksikacije. U dosadašnjem radu Fitt Pro Team kuhinja uspela je da proizvede više od 250.000 X/O napitaka, uključujući niz tehnologija ručne obrade namirnica, kako bi se iz svake, na najprirodniji način, izvukli najvažniji nutrijenti. 

Sastojci X/O sokova su delimično organskog porekla, za šta posedujemo i sertifikat.

O sokovima

Sokovi se proizvode svake nedelje nedeljom, kada je i dostava na teritoriji Beograda i Novog Sada u vremenskom periodu od 18-22h.

X/O sokovi nisu termički obrađeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima. 

Sokovi dolaze u zapremini od 450 ml, i sastavljeni su od preko 12 komponenti voća, povrća, začina i čajeva po bočici. Priprema sokova traje više od 12 sati i zasniva se na hladnom ceđenju, vakuum presiranju i blendiranju na sporim obrtajima. Takvom proizvodnjom čuvamo sve nutrijente i enzime.

X/O svaku namirnicu, od ukupno 42 obrađuje na sebi svojstven i najbolji način, dok je cold press tehnologija kod nas zastupljena samo kod 6 namirnica, uglavnom citrusnog porekla. 

Naši sokovi su nutricionistički, hrane Vas, i ne lišavaju ničega.

Kako program funkcioniše

 1. Na početku programa, preporučuje se upotreba X/O Detox sokova u prvoj nedelji. Konzumiranje je ograničeno na najviše četiri dana nedeljno, dok se za ostatak nedelje preporučuje izbalansirana ishrana do početka narednog ciklusa programa. 
 2. Korišćenje detox sokova je ograničeno na četiri dana nedeljno, budući da je to vreme dovoljno da se organizam očisti od toksina, ali i jer taj vid ishrane ne sadrži dovoljnu količinu proteina koja neophodna da bi se održao balans u organizmu. Iz tog razloga našim korisnicima savetujemo da u periodu do početka narednog ciklusa programa konzumiraju posebno iskreirane režime ishraneByeBye Weight ili Hello Balance.
 3. Detox sokove možete konzumirati svake nedelje, kontraindikacije ne postoje. U godinama iza nas se pokazalo da kontinuirana upotreba sokova daje najbolje rezultate, koji se odražavaju kako na telesnu težinu, tako i na celokupno zdravstveno stanje organizma. 
 4. Sokovi se proizvode svake nedelje – nedeljom. Zbog ograničene količine ogranskih namirnica, imamo i ograničene kapacite od 2000 sokova nedeljno, te je neophodno poručivanje sokova izvršiti najkasnije do četvrtka u 12h, kako biste sebi osigurali svoj nedeljni paket X/O sokova. 
 5. Sama proizvodnja traje više od 12h, tako da se dostava paketa vrši nedeljom, u vremenskom periodu od 18 do 22h.
 6. Sokove možete poručiti pozivom, slanjem SMS/e-mail/Viber/WhatsApp poruke ili putem naše online prodavnice
 7. Po preuzimanju, neophodno je sokove skladištiti u frižideru i na tamnom mestu, tako da oko njih cirkuliše hladan vazduh. U letnjem periodu temperatura na kojoj se sokovi nalaze ne sme prelaziti 2°C. 
 8. Pre same detoksikacije, neophodno je pripremiti organizam za taj proces, time što ćete tokom vikenda izbegavati začinjenu hranu, alkohol, i prekomernu konzumaciju nikotina/cigareta/duvana. 

ZADOVOLJNI KORISNICI

 • Okrenuti novi list, krenuti ispočetka, promeniti loše navike, ponovo voleti sebe… Biti ponosan na ono što si i na ono što želiš postati… Biti najbolja verzija sebe… Imati tim, tim koji veruje u tebe… @fitt_pro_team je moj tim! Hvala vam što verujete u mene! <3

  Nataša Bekvalac
 • Zaista mi je neverovatno da sam za mesec dana na Detox programu skinuo 10kg… Mislio sam da će biti mnogo teže i da je nemoguće izdržati ceo dan samo piti sokove i ne jesti ništa. Pored sokova sam od Aleksandra Vasića dobio i detaljan plan ishrane za dane kada se sokovi ne piju koji mi je mnogo pomogao. Uvek je bio dostupan da mi reši bilo koje pitanje ili nedoumicu. Stvarno sve pohvale za ceo Fitt Pro Team!!

  Dušan Tašin
 • Vozači koji donose hranu nasmejani i tačni. Svaki obrok mi je stigao pre vremena za užinu. I na kraju, jer ne znam kojim bih redom ispala sve ovo, hrana koja je potpuno fenomenalna! Svaki, ali baš svaki obroj je ukusan, začinjen po mom ukusu 😊 Nekoliko puta sam dobila jela koja su još uvek topla, a moj rezultat prve nedelje – 2kg manje!! Veliki pozdrav i podrška kompletnom Fittpro timu!

  Emina Udovičić
 • Bio je mart, 2016. godine kada sam postao član Fitt Pro porodice. Naporna snimanja, treninzi, učestala putovanja su dovela do toga da sam morao svoj imuni sistem da ojačam.. X/O detoks u tom trenutku dolazi kao spas, a nakon toga sam sa celim timom radio na mnogim projektima. Sve pohvale

  Miloš Timotijević
 • Pogledala sam vaš program i hranu koju nudite.. Svaka čast! Najzad nešto normalno i konkretno.. Ne prodajete fore i fazone kao pojedini… Želim vam puno uspeha u daljem radu! 👌💪

  Antonijević Ceca
 • 25kg manje, 18 cm u obimu, 5 rupa na kaisu… Nista od toga ne bi bilo moguće bez Vas! ❤️🍏 VELIKO HVALA! I idemo dalje do konačnog cilja ⏳💪

  Milica Milić
 • Hvala celom timu što mi održava figuru izmedju mojih nezdravih kasnih obroka ❤️❤️❤️

  Dr.Kristina Davidović
 • Mogu vam reci da je Fittpro Team sjajan! I što se tiče isporuke i sto se tiče kvaliteta 👏👏👏

  Diana Morić
 • Ambalaza izgleda sjajno a sto je jos bitnije bice sigurnija i laksa za nosenje! Bravo, samo tako nastavite! 😘

  Dijana Ranković
 • Veliko mi je zadovoljstvo. Kad radis nesto dobro i u to verujes 100%, uspeh je zagarantovan 🥇😊

  Maja Dimitrijević