fbpx

Centar za redukciju
telesne težine

Ideja osnivanja FITT PRO TEAM centra, nastala je nakon dugogodišnjeg iskustva iz oblasti sporta, fitnesa i nutricionizma. Za Vas smo napravili, idealno rešenje za redukciju telesne težine. Naš tim je tu za Vas, da u svakom trenutku odreaguje i pronađe idealno rešenje za ostvarivanje Vaše savršene linije, a da Vam zdravlje pritom, ne bude narušeno.

Hajde da se vratimo na početak.

Fitt Pro Team je nastao kao ideja jednog čoveka i njegovog iskustva u trenažnom procesu, bliže rečeno posla personalnog trenera sa užom specijalnošću u transformaciji ljudskog tela, ponekad i uma. Jedni od imperativa našeg Fitt Pro Team osnivača su individualni pristup i maksimalna posvećenost svakom klijentu, kao i program izbalansirane ishrane kojeg su korisnici morali da se pridržavaju zarad željenih rezultata.

Sam početak vezujemo za nastanak i proizvodnju X/O Detox sokova kojima smo se upustili u ovu avanturu.

Magična receptura za sokove pristiže sa nemačkog instituta za imunitet. Sama receptura je zahtevala ručnu proizvodnju sokova, uključujući više tehnika. Više od 30 namirnica se koristi tokom same proizvodnje, od kojih izdvajamo Koprivu, Moringu, Celer, Peršun, Limetu, Orah, i Čičoku. Kasnije proširenjem asortimana X/O Imuno i X/O Slim sokovima, polako se probijamo na vodeću poziciju i ulazimo u još jedan novi pohod.

Kreiramo koncept programa zdrave ishrane, kao što su Bye Bye Weight i Hello Balance. Programi koji obezbeđuju sveže obroke na Vašim stolovima, spremljeni “danas za danas”, i pomno prate duh naše ideje osnivanja i odlično idu ruku pod ruku sa X/O sokovima.

Slobodno možemo reći da je ovo danas jedinstvena proizvodnja u svetu, kako po samom načinu pripreme tako i po visokom kvalitetu. Danas se možemo pohvaliti činjenicom da je kroz naš X/O program prošlo više od 2500 zadovoljnih korisnika. Slava nam nije udarila u glavu.

Ciljevi su samo viši, a motivacija za postignuće istih je samo još veća.

Zakažite konsultacije

Pridružite se ostalima koji su nam ukazali poverenje i dozvolite našem stručnom timu da da svoj doprinos u stvaranju Vašeg novog i zdravijeg početka.
Konsultacije su petkom od 8 do 16h, i subotom od 8 do 14h. Neophodno je zakazati 5 dana ranije zbog popunjenih kapaciteta.

ZADOVOLJNI KORISNICI

 • Okrenuti novi list, krenuti ispočetka, promeniti loše navike, ponovo voleti sebe… Biti ponosan na ono što si i na ono što želiš postati… Biti najbolja verzija sebe… Imati tim, tim koji veruje u tebe… @fitt_pro_team je moj tim! Hvala vam što verujete u mene! <3

  Nataša Bekvalac
 • Zaista mi je neverovatno da sam za mesec dana na Detox programu skinuo 10kg… Mislio sam da će biti mnogo teže i da je nemoguće izdržati ceo dan samo piti sokove i ne jesti ništa. Pored sokova sam od Aleksandra Vasića dobio i detaljan plan ishrane za dane kada se sokovi ne piju koji mi je mnogo pomogao. Uvek je bio dostupan da mi reši bilo koje pitanje ili nedoumicu. Stvarno sve pohvale za ceo Fitt Pro Team!!

  Dušan Tašin
 • Vozači koji donose hranu nasmejani i tačni. Svaki obrok mi je stigao pre vremena za užinu. I na kraju, jer ne znam kojim bih redom ispala sve ovo, hrana koja je potpuno fenomenalna! Svaki, ali baš svaki obroj je ukusan, začinjen po mom ukusu 😊 Nekoliko puta sam dobila jela koja su još uvek topla, a moj rezultat prve nedelje – 2kg manje!! Veliki pozdrav i podrška kompletnom Fittpro timu!

  Emina Udovičić
 • Bio je mart, 2016. godine kada sam postao član Fitt Pro porodice. Naporna snimanja, treninzi, učestala putovanja su dovela do toga da sam morao svoj imuni sistem da ojačam.. X/O detoks u tom trenutku dolazi kao spas, a nakon toga sam sa celim timom radio na mnogim projektima. Sve pohvale

  Miloš Timotijević
 • Pogledala sam vaš program i hranu koju nudite.. Svaka čast! Najzad nešto normalno i konkretno.. Ne prodajete fore i fazone kao pojedini… Želim vam puno uspeha u daljem radu! 👌💪

  Antonijević Ceca
 • 25kg manje, 18 cm u obimu, 5 rupa na kaisu… Nista od toga ne bi bilo moguće bez Vas! ❤️🍏 VELIKO HVALA! I idemo dalje do konačnog cilja ⏳💪

  Milica Milić
 • Hvala celom timu što mi održava figuru izmedju mojih nezdravih kasnih obroka ❤️❤️❤️

  Dr.Kristina Davidović
 • Mogu vam reci da je Fittpro Team sjajan! I što se tiče isporuke i sto se tiče kvaliteta 👏👏👏

  Diana Morić
 • Ambalaza izgleda sjajno a sto je jos bitnije bice sigurnija i laksa za nosenje! Bravo, samo tako nastavite! 😘

  Dijana Ranković
 • Veliko mi je zadovoljstvo. Kad radis nesto dobro i u to verujes 100%, uspeh je zagarantovan 🥇😊

  Maja Dimitrijević