Insulin Hello Balance​

Ishrana za regulaciju insulinske rezistencije

Hello Balance režim ishrane je najdelotvorniji program za očuvanje Vašeg zdravstvenog stanja i balansa. Vodeći se principom “Hrana je lek”, kreirali smo ovaj režim ishrane tako da se izbegne bilo koji vid restrikcije, već da Vam obezbedino raznovrsnu i ukusnu hranu svakog dana koja će pored toga i regulisati insulinsku rezistenciju. 

Fitt Pro Team Vam priprema DANAS ZA DANAS paket od pet obroka (doručak, ručak, večera i dve užine) i dostavlja na željenu adresu. Hrana je raznovrsna i obogaćena nezasićenim mastima, vlaknima, mineralima i vitaminima. U proseku, na dnevnom nivou, program za žene sadrži 1550kcal, dok program za muškarce sadrži 1850kcal. 

Uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

 
byebyeweight111 compressor 1024x990.png 3

Insulinska rezistencije se može definisati kao metabolično stanje zbog kojeg dolazi do porasta nivoa insulina u krvi, dok ćelije postaju otporne nanjegovo dejstvo. Tada insulin nije u stanju da obavlja svoju osnovnu fukciju – regulaciju nivoa glukoze u krvi.

Dobra vest je da insulinsku rezistenciju možete regulisati ishranom. Oslušnuli smo svoje korisnike i u saradnji sa nutricionistima i lekarima kreirao jedinstveni program ishrane koji će vratiti balans vašem organizmu i izboriti se sa insulinskom rezistencijom.

Insulin Hello Balance nije dijeta, već program koji je savršeno izbalansiran sa svim neophodnim nutritivnim elementima koji utiču pozitivno na regulaciju insulinske rezistencije i sprečavaju dalje napredovanje opterećenja organizma insulinom.

PRIMER NEDELJNOG MENIJA

Fitt Pro Team režimi ishrane kombinuju mediteransku, makrobiotičku, hrono i domaću kuhinju od namirnica za čiji sastav garantujemo kvalitet i svežinu, pogodnu čak i za osobe koje, pored gojaznosti, imaju problema sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom, hipertenzijom i sličnim kardiovaskularnim oboljenjima. 

Ovo je primer jednog nedeljnog menija. Hrana se menja iz nedelje u nedelju, obezbeđujući raznovrsnost i kvalitet.

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

1. PROGRAM

Program je prvenstveno namenjen osobama koje žele da promene stil života,i na najbolji mogući način regulišu svoju telesnu težinu, a da pritom ne naruše svoje zdravlje, već utiču na poboljšanje kompletnog zdravstvenog stanja.

Program ishrane je zasnovan na unosu više od 130 gr proteina u jednom danu. Dakle, nije reč o proteinskim dijetama, već o režimu ishrane gde prednjače proteini životinjskog i biljnog porekla. Hrana koju kozumirate, pored proteina sadrži i nezasićene masti, vlakna, minerale i vitamine u velikom broju, kao i složene ugljene hidrate.

2.KUHINJA

Koristimo samo sveže, visokokvalitetne ekološke namirnice u jelima. Bez veštačkih zasladjivača, bez aditiva. Black angus junetina, sveža morska riba (brancin, orada, tuna), piletina, ćuretina, kao i organsko povrće, dovoljno govore o kvalitetu namirnica koje koristimo za pripremu Vaših obroka.

Ovo je jedan, i jedini način kojim se može garantovati redukcija telesne težine, bez narušavanja Vašeg zdravstvenog stanja, uštedite svoje vreme, i iskoristite ga za druga postignuća. Bez planiranja, kupovine i kuvanja! Pripremu vaših zdravih obroka prepustite nama.

3.KONSULTACIJE

Kada je konkretno program za redukciju telesne težine u pitanju, Fitt Pro Team organizuje konsultacije na kojima utvrđujemo stanje organizma i telesnu kompoziciju, na osnovu čega određujemo program.

KONSULTACIJE NISU OBAVEZNE kako biste počeli sa programom. Dovoljno je da pozovete naš call centar za podršku i motivaciju koji radi od 8:00 do 20:00.

4.DOSTAVA

Vaš željeni paket poručujete dan ranije, u vremenskom periodu od 8 do 19h. Hrana koju spremamo za Vas se sprema danas za danas i nakon završene pripreme, sveže obroke Vam dostavljamo u vremenskom periodu od 10 do 13h u specijalnoj ambalaži na željenoj lokaciji.

Što se konzumiranja hrane tiče, prvi obrok po dostavi je užina br.1 zatim, ručak, užina br.2 i večera. Doručak koji ste dobili u paketu, konzumirate sutradan.

Sveže pripremljeni obroci od visokokvalitetnih proizvoda dostavljeni na Vaš prag.

Čajevi za regulatiju insulinske rezistencije

U okviru Fitt Pro Team obroka za regulaciju insulinske rezistencije dobijate i specijalne napitke koje pored obroka dodatno pomažu regulaciju IR. U sastavu napitaka se nalaze: čaj od divlje jabuke, plod kleke, list breze, čaj peršuna, list crnong duda, žalfija i list nane.

Divlja jabuka (Malus communis) je bogata vitaminima A, B i C, fosforom, gvožđem, kalijumom, kalcijumom i magnezijumom. Sadrži i organske kiseline i biljna vlakna, pa snažno utiče na imunitet. Bogata je aminokiselinama i enzimima koji razgrađuju masnoću, pa je odlično za mršavljenje, regulaciju holesterola, podstiče varenje, poboljšava probavu i utiče na ubrzan rad metabolizma.

Plod kleke se se koristi za izbacivanje tečnosti iz organizma i kod poremećaja organa za varenje.

Čaj od listova breze (Betulae folium) se koristi i kao uroantiseptik i diuretik. Efikasan je za mršaljenje i protiv celulita jer odlično čisti organizam, a koristi se i protiv bubrežnog kamenca. Takođe, bubrezi mnogo bolje luče kada se koristi čaj od breze. 

Čaj od peršuna je bogat gvožđem i vitaminima A, B i C. Unošenjem ove biljke najlakši ćete se snabdeti esencijalnim mineralima. 

Plodovi duda sadrže slobodne organske kiseline (limunska i jabučna), vitamine C, B, K, A, i E, železo, kalijum, mangan i magnezijum, pektine i druge korisne supstance. Poseduju veliku količinu antioksidanata antocijanina. Stručnjaci tvrde da dud zaslužuje da se uvrsti u superhranu, jer sprečava starenje organizma i pomaže kod mnogih bolesti. 

Žalfija deluje antibakterijski, protivupalno, površinski skupljaju tkivo i smanjuju lučenje znoja.

Šta korisnici kažu o nama