X/O Detox sokovi

Želite da očistite organizam od toksima?

X/O Detox je pravo rešenje za Vas! Preko 2000 zadovoljnih korisnika je pomoću našeg programa detoksikacije uspelo da poboljša celokupno zdravstveno stanje. Poručite svoj paket X/O Detox sokova još danas i postanite deo naše velike i zdrave Fitt Pro Team porodice.

Detox sokovi.png 3 1

O X/O Detox sokovima

X/O Detox program ukupno sadrži 1250 kcal i 70% hrane organskog porekla po danu.

X/O Detox sokovi su delimično organskog porekla, za šta posedujemo odgovarajući sertifikat. Iako su niske kalorijske vrednosti, X/O Detox sokovi su napravljeni tako da su dovoljno hranljivi da period koji provedete na sokovima prođe u najboljem mogućem redu. Dolaze u ambalaži od 450 ml, označeni rednim brojevima od 1-5, sa upustvom za korišćenje.

Detoksikacija organizma sokovima poboljšava opšte stanje organizma, usled čega se osoba oseća energičnije i pozitivnije. Mnogo je prirodnih načina za detoksikaciju organizma, ali stručnjaci uglavnom preporučuju one koji se baziraju na promeni načina ishrane i uzdržavanju od štetnih navika.

Kod pravilno pripremljenih sokova organizam skoro bez ikakve potrošnje energije usvaja nutrijente tako da je unesena energija kompletno na raspolaganju organizmu. Pored svih prednosti, koje detoksikacija sokovima pruža, moramo napomenuti fazu odmora digestivnih organa.

Smanjenje apetita, povećanje energije, kao i ubrzanje metabolizma i jačanje imuniteta su samo neki od benefita koje Vam pruža naš program detoksikacije X/O sokovima.

Tokom programa, cilj je da Vas odvojimo od loših životnih navika, pokažemo put ka promeni načina života, kako biste kvalitet svog života podigli na višu lestvicu.

2 DANA DETOX

35€ / 4200 RSD

Pogodan za izbacivanje vode, i bogaćenje Vašeg organizma vitaminima i mineralima.

3 DANA DETOX

50€ / 5900 RSD

Podstiče proces oslobađanja od toksina i čiščenje organizma.

4 DANA DETOX

65€ / 7700 RSD

Značajno će ojačati Vaš imuni sistem, u određenoj meri regulisati težinu, i učiniti da Vaš organizam ponovo blista.

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Na početku programa, preporučuje se upotreba X/O Detox sokova u prvoj nedelji. Konzumiranje je ograničeno na najviše četiri dana nedeljno, dok se za ostatak nedelje preporučuje izbalansirana ishrana do početka narednog ciklusa programa.

Korišćenje detox sokova je ograničeno na četiri dana nedeljno, budući da je to vreme dovoljno da se organizam očisti od toksina, ali i jer taj vid ishrane ne sadrži dovoljnu količinu proteina koja neophodna da bi se održao balans u organizmu. Iz tog razloga našim korisnicima savetujemo da u periodu do početka narednog ciklusa programa konzumiraju posebno iskreirane režime ishrane – ByeBye Weight ili Hello Balance.

Detox sokove možete konzumirati svake nedelje, kontraindikacije ne postoje. U godinama iza nas se pokazalo da kontinuirana upotreba sokova daje najbolje rezultate, koji se odražavaju kako na telesnu težinu, tako i na celokupno zdravstveno stanje organizma. 

Sokovi se proizvode svake nedelje – nedeljom. Zbog ograničene količine ogranskih namirnica, imamo i ograničene kapacite od 2000 sokova nedeljno, te je neophodno poručivanje sokova izvršiti najkasnije do četvrtka u 12h, kako biste sebi osigurali svoj nedeljni paket X/O sokova. 

Sama proizvodnja traje više od 12h, tako da se dostava paketa vrši nedeljom, u vremenskom periodu od 18 do 22h.

Sokove možete poručiti pozivom, slanjem SMS/e-mail/Viber/WhatsApp poruke ili putem naše online prodavnice

Po preuzimanju, neophodno je sokove skladištiti u frižideru i na tamnom mestu, tako da oko njih cirkuliše hladan vazduh. U letnjem periodu temperatura na kojoj se sokovi nalaze ne sme prelaziti 2°C.

Pre same detoksikacije, neophodno je pripremiti organizam za taj proces, time što ćete tokom vikenda izbegavati začinjenu hranu, alkohol, i prekomernu konzumaciju nikotina/cigareta/duvana. 

BENEFITI TOKOM PROGRAMA

Šta korisnici kažu o nama

TELO NAM UVEK ŠALJE SIGNALE...

…kada nešto nije u redu, ali ih mi često zanemarujemo. Isto tako, postoje jasni simptomi kada nam je potrebna detoksikacija organizma i veoma je važno da ih na vreme prepoznamo. Neki od tih simptoma su problemi sa kožom, bubuljice, nadutost i gasovi, zatvor, alergije, umor, glavobolje i loša koncentracija, a nekada može doći i do ozbiljnijih simptoma kao što je depresija. Nekada i nije potrebno čekati da se ovi simptomi pojave, već je najbolje s vremena na vreme uraditi detoksikaciju organizma.