Dostava
zdravih obroka
i detox sokova

FITT PRO TEAM centar je nastao na osnovu dugogodišnjeg iskustva iz oblasti sporta, fitnesa i nutricionizma. Za Vas smo napravili, idealno rešenje za redukciju telesne težine i postizanje balansa organizma.

hearder image
header image mobile
fittproteam symbol 1

FITT PRO TEAM

Ideja osnivanja FITT PRO TEAM centra za redukciju telesne težine, nastala je nakon dugogodišnjeg iskustva iz oblasti sporta, fitnesa, i nutricionizma. Za Vas smo napravili, idealno rešenje za redukciju telesne težine. Naš tim je tu da u svakom trenutku odreaguje i pronađe idealno rešenje do Vaše savršene linije, a da Vam zdravlje pritom ne bude narušeno.

ZDRAVA ISHRANA OBROCI - 2 REŽIMA

Fitt Pro Team programi ishrane su iskreirani u saradnji sa doktorima dijetičarima/nutricionistima, doktorima sportske medicine, personalnim trenerima i sportskim radnicima, kao i kuvarima specijalistima. Bye Bye Weight & Hello Balance su savršeno izbalansirani programi, sa precizno određenim brojem kalorija, u zavisnosti od toga da li želite da regulišete telesnu težinu ili da unošenjem raznovrsnih zdravih namirnica u potpunosti promenite stil života, a time i kompletno zdravstveno stanje.

Programi ishrane koje pripremamo za Vas, nastali su kao ideja da korisnicima po pristupačnoj ceni spremimo i dostavimo tri glavna obroka i dve užine. Unapred znate šta, kada i koliko želite da jedete, a da ne razmišljate o kalorijama, sve uz uštedu vremena.

RUČNO PRAVLJENI SOKOVI DOSTAVLJENI NA VAŠ PRAG!

X/O sokovi su delimično organskog porekla i dolaze u zapremini od 450 ml, i sastavljeni su od preko 9 komponenti voća, povrća i čajeva po bočici. Način pripreme sokova zasniva se na hladnom ceđenju, vakuum presiranju, i blendiranju na sporim obrtajima bez zagrevanja.

X/O sokovi nisu termički obrađeni, nemaju dodate šećere i aditive, bez glutena su i prepuni su živih enzima.

Proizvodnja sokova je svake nedelje nedeljom kada je i dostava od 18 do 22h. Poručivanje sokova je neophodno uraditi najkasnije do četvrtka.

X/O Detox

X/O Slim

X/O Imuno

Šta korisnici kažu o nama